Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Şubat 2012, 17:36   Mesaj No:11

Medine-web

Medineweb Site Yöneticisi
Medine-web - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Medine-web isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 1
Üyelik T.: 14Haziran 2007
Arkadaşları:8
Konular: 340
Beğenildi:1488
Beğendi:496
Takdirleri:11808
Takdir Et:
Standart Cevap: Karayip Korsanları Gavs Kutub ve Yaverlerine

sapık ve sapkınların dininden elbette olamazsın,olmamalısın.ama küfürbazların dininede girmemelisin.fikirlerinde hürsün,istediğin gibi yazar çizersin.kimse sana karışmaz,neden böyle düşündün demez,diyemezde.
tebliğ ahlakı çok önemlidir.insanlara vereceğin mesaj için tatlı dil ve nezaket şarttır.

Senin benim doğrum diye birşey olamaz tek doğru rehber vardır oda Kuran/Sünnet gerisi çokta umrumda değil (yitiksevda) demişsin.sana sonuna kadar katılıyorum.ve şimdi bakalım beraber;

1-Habîbim! Kullarıma söyle, sözün en güzelini söylesinler. (Sûre-i İsra 53)
2-Rabbinin yoluna hikmetle ve güzel nasihatle davet et. Onlarla en güzel surette mücâdele yap. (Sûre-i Nahl 125)
3-Konuştuğunuz zaman da hep adâleti gözetin. Velev ki karşınızda ki akrabanız (hısımınız) olsun. (Sûre-i Enam 152)
4-O müminlerdir ki boş sözden ve fâidesiz işten yüz çevirirler. buyurulmaktadır. (Sûre-i Müminün, 3)
5-Varın o Firavna yumuşak söz söyleyin. Olur ki nasîhat dinler yahut korkar. (Sûre-i Tâhâ, 44)
6-Gerçeği sürekli ters yüz eden, günâha düşkün olan herkesin vay haline! (Sûre-i Câsiye 7)

sadece şu 6 ayeti verdim ve makalenle karşılaştır.bakalım sana bu makale uslubunu kuran izin veriyormu vermiyormu? heva hevesinin patlak frenlerimi yazdırdı,kuran mı ? alınmak yok. bak kendin karar ver.

olur mu ?

Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır.