|   Cevap: "Seyyid Kutub kimidir...?" 
  Kamer abi yazınız güzel fakat şu var yazar hanımın dediğine katılıyorum burda  sen müşriksin o kafır bu münafık diye kişilere direk  sanalda    itham olmaz  ynlaış olur. Ama yine bacımızın dediği gibi ayeti inkar ediyorsa yoruma   sen ayeti inkar ediyorsun Allah ayetinde seni şöyle şöyle sınıflandırıyor ikazı edilebilir. Ama sizde gördüğünüz gibi     farklı cemaat tarıkat düşüncenın yer aldığı bir yer burası. Yani kıran kırana  benim düşüncemi kabul etmelisin dıye   dayatmada olmaz.

Ben   bacımın yazılarından çok memnunum  ve duruşu  bulunduğu yol tavrı çok güzel. Tabii   kamer abi dediğiniz gibi   bu kardeşimizin yolunu   beğenmeyen düzeni bozulanlar  doğal olarak saldıracak kolay mı    o kadar emek edip ata dinini yaşatmaya bundan   ün yapmaya    öğrenci toplamaya    sözde dini anlataıyor görünüp   şirke davet edenler rahatsız olacak.

şimdi bu bacım  acaba  hangi şirk olan yazıya tşk atmıştır. Veya   ayetleri göremeyen  arkasına  alıp kendi ata görüşü  olan  yazıya teşekkür atmıştır.
 Bence  bacımda sizde   bizlerde    yazılan yazılardan  düşünce ve yaşamı  anlıyoruz.
 Dikkat ettiniz mi  tevhidi  yazıya gelenleri...

Aslında  atılan her adım, açılan her paylaşım,  insanların düşüncesini çizgisini duruşunu ve  mücadelesini bizlere anlatıyor. Bunu görmek için  bakarsak çok şey anlatıyor.

Dikkat ettiniz mi  bir kardeşimiz   okumak için ibadetimi  aksatıyorum     yazısını...  bir uyemiz ilim almak ibadettir şeklınde  açıklama yapmış. acaba  bu nasıl bir akide?

ama  bacımız açıkça yorumu yazmış.  yanı insanlara sitede sınıfa  ayırmaktansa  bir ayet bir   açıklama  veya  bacımız  gibi bir resimle  çok şey anlatırsınız. Aklı olan anlar. Hakkın karşısında batıl zaten duramaz  kaçar ve oylede oluyor.

batıla  doğru  kıyafeti biçip  örtmeyen  bu yürekli  kardeşimizden Allah razı olsun. Gerek sitemizde gerekse neşe hanımdan duyduğuma göre  yaşantısında   davasına sarılan   ilime hevesli ve  dökümanlı biri.

Biz insanları sadece yazılarımızla ayetlerle uyaralım. Bir ortamda yüzyüze yine ayetle  sınıfı sorulursa denir veya sınıfına göre biz tavır koyarız.

Bu ortamda   hakaret edene  erdemlilik verilirken veya savunması yapılırken  adalet ruhlarımıza işlememiş  yalnışları görselerde örtmek için ,  haklı çıkarmak için uğraşanlar varken ve   bayrak sallıyorlarsa    sizce ne kadar  ayet yolu tanınıyor?

atadini, tevhid ayet  Allah için yazılıp herkes kendini yerini düşünsün..
 Atadini üzerinde olanlarda  çok ıyı biliyor  yollarının sonunu  vicdanları rahat değil..

Allah yar ve yardımcınız olsun. Bacım Allah  samımıyetinizi artırsın, davanızda size güç versin, kör olanlar görmez  hakkı üzülmeyin anlatın geçin.

kamer abi yazılarınız çok güzel   sizde listemdeki hocalardansınız.

__________________ Yurdum insanına batıl hak gibi zulumde adelet miş gibi yutturulmuş

|