Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Mart 2012, 00:54   Mesaj No:55

İnceSızı

Medineweb Sadık Üyesi
İnceSızı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:İnceSızı isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13046
Üyelik T.: 16 Aralık 2010
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Yaş:44
Mesaj: 553
Konular: 54
Beğenildi:20
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: 2012 11.haftanın misafiri Esadullah

Alıntı:
F*E*R*D*İ Üyemizden Alıntı
Erkek şeyhlere zam yapa yapa doymadınız.şimdi de muennes şeyhler istila etti ihtiyar dünyamızı.arada aykırı şeyh çıksa zam iptal indirim başlıyor.biraz daha heyecanlı şeyh olduğundaaa hemen 'tüüüü walla billa o bizim uşağ değil' savunmasına geçiliyor.muallime hazretleri şeyhlerinden esinlemiş olacak ki hikaye servisi başlatmış.bee muhterem delil istiyoruz. Sen ise delil yok emmeee al sana hikaye istermisin diyorsun.
Tekrar ediyorum tasavvufu asla ve kat'a kabul etmesem bile içlerinde temiz dürüst insanlar vardır.
Bir şeyhiniz çıkıyor mehdiyim diyor.bir hafta sonra habercisiyim diyor.aybaşında gelir çoğaldımı galiba vahy alıyorum diyor.işkembe şişdikçe terfi yükseliyor.hızını alamayıp bizim bildiğimizi peygamber bilemez diyor.biraz daha ilerledimi namaz niyaz iptal diyor.çünkü fenafillahda kayboldu.artık o allaha allah ona hamd ediyor.namaz kılmamak için adet bile olmaya razıdırlar.yitiksevdanın 1924 model yengemden kurtulmak için şehit olmaya karar vermesi gibi.
Esadullah bey efendi(ks) ise hala niçkini yazmasını bilmez,bilenleri dinlemez,başlar tevile.efendim tecvit kuralı imiş de.esed yerine esad seçtim diyor.sin ile sad harfi değiş tokuş tecvit değil arapçanın anasını ağlatan bir değişim.
Sokağa çık imam hatip lise öğrencisine sor 'esed esad farkını allah ile aynı cümlede' ne manaya gelir öğretir.
Misafir olmuşsunuz,gelenek gereği soru sorulur ve feyz alınmaya çalışılır.muhteşem dadaş misafirimiz soru sorana edepsiz diyor.defalarca banlandım artık banlanmak istemiyorum.içimden size selamlar yollamayı seçtim.gerçi şeyhleriniz içimide okuyor ya sana haber verir neyseee.herkes deli derdi kabulenmiştim.ama edepsiz kelimesini kdv ötv iade taahutlu....

Selam saygı sevgi aşk karasevda yitiksevda muhabetlerimle.
Ferdi hocaoğlu
kahire/mısır.
kusura bakmayın abi msj silinmiş yanlışlıkla bulduk ekledik tekrar...
__________________
Sustum..! Birikti yanaklarimda alfabe..Ya RAB..! Sukütu'mu en güzel duam eyle..