Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Mart 2012, 21:53   Mesaj No:63

Medine-web

Medineweb Site Yöneticisi
Medine-web - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Medine-web isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 1
Üyelik T.: 14Haziran 2007
Arkadaşları:7
Cinsiyet:Erkek
Yaş:50
Mesaj: 2.989
Konular: 339
Beğenildi:1177
Beğendi:348
Takdirleri:7989
Takdir Et:
Standart Cevap: İslamı kabul ettiğini söyleyip müşrikleri tekfir etmeyenler.

fecr,yitiksevda,iklimya ve alimoğlu kardeşlerimiz kuranın en makul düşüncesini sergilemişlerdir.düşüncelerine aynen katılıyorum...l

La ağa'ya zaten tedavi cevap vermiyor.tıp sosyoloji psikoloji teknoloji aciz kaldı bu konuda.

hayri abi birşeyleri kanıtlama peşindesin ama inan abi ayetleri tevilin çıkmaz sokağa götürür seni.peygamber yüzünü görmemiş abdulmuttalib ile her nefesini kurana hasr eden islamoğlunu aynı kefeye sokup şirk kilidi ile konuyu özetlemen çok ama çok enteresan.
şimdiye kadar ki yorucu çalışmalarınızın kalitesine/emeklerine Allah razı olsun dedik.tekfir etmeden,kuran ayetleri ışığında,tarafsız bir çalışma vererek...
ama rota aşırı değişmiş gibi..
bak çalışmalarının sonucunu özetlersek ;
1-tasavvuf bir dindir.bu dinde olan hiç bir kimse islam olamaz.mürşid olsun murid olsun tebaa olsun,muttaki olsun,imanlı olsun hepsi müşrik.çünkü dinin adı islam olmadığına göre hepsi gayri müslim birer ebu cehilller yığını...buna gazali,nakşibendi,vs tüm alimler dahildir...tasavvuf alemi tamam.

2-günümüz alimlerine gelince,sıra ile tek tek köşede yakalayıp suikast yoluyla hepsini hallettiniz.Bediüzzaman başta olmak üzere,elimizde ilim/alim namına sıktığın kurşundan kurtulan olmadı.son kurbanınız Mustafa islamoğlu...sen alt yapısını hazırlıyorsun la ağa görsel malzeme buluyor.bildiğim kadarıyla ibn teymiye,seyyid kutup şu an hala islam çizgisindeler,kurşun yemiş değiller.yani kurşun halen nasip olmadı.Allah aşkına ne yapıyorsun sen abi..! birazdan başlıyacaksın ayetleri sıralamaya biliyorum.bu nasıl bir kuran anlayışın var ki,islam alimlerini,cemaatlerini,tebalarını,nerdeyse yüzde 90 lık kesimini dışlayan horlayan ceheneme gönderen bir anlayış..islamoğlunun az önceki videoda dediği gibi,herkesi,rakiplerinizi,ilim namına rastgele tekfir ederek cennete yalnız gidipde koyunmu otlatacaksınız..! yapmayın yapmayın yapmayın!!!

geçmişte ruhu cennetle müjdelensin inşaallah bedii hamit bu konuda ne kadar da terlemişti,o muhteşem çalışmalarını hasta hali ile gece gündüz vermişti..o çalışmalardan hiçmi bir şey almadık.

fecr hoca kuran alimidir aynı zamanda luğat alanında uzmanlaşmış bir abimiz..tüm uyarılarına rağmen hiçmi haklı tarafı yok diye sormadınız kendinize.

kuranın ayetlerini tek tek görsel/canlı olarak veren kaç alim vardır yer yüzünde.islamoğlu bunu 15 yıl gibi uzun bir ömür tüketen bir alim.tekfire şirke düşecek kadar salakmı sence ? beden dili yalan söylemez arkadaşlar.bir insan ne kadar cesur olsada bedenini mimiklerini gözlerini münafık yapamaz.ben islamoğluna hayran bir insanım.hep imrenmişimdir...bediüüzamanın takvasına özelikle işarul icaz adlı çalışmasını taacuple hayranlıkla okumuş,hep imrenmişimdir.kaleden ayağı kayıp,uçuruma düşmek üzere iken,davammm diyen bir alimi çekinmeden şirke sokuyorsunuz!! saçlarım adedince başım olsa hepsini tek tek kesseniz davama kurban olsun,tağuta baş kaldıran bir alimi tekfir edebiliyorsunuz!! tağut rejimi tarafından,kendsine bir mezar bile çok görülen bir alimi müşrik ilan edebiliyorsunuz!
KONUNUZU VERİRSİNİZ,AYET HADİSLERİ SIRALARSINIZ,KİM HANGİ KATEGORİYE GİRİYORSA BIRAK ALLAH KARAR VERSİN.HEY SEN BU AYET KAPSAMINA GİRİYORSUN DEMEK AHLAKİ DEĞİLDİR,HADSİZLİKTİR,İSLAMA İHANETTİR.
YETER YETER YETER YETER YETER!!!!!!!!! YETER ARTIK.BU SAATTEN SONRA BİR TEK İNSANI TEKFİR EDİLMESİNE MUSADE EDİLMEYECEK.BU KİŞİ BABAM BİLE OLSA ASLA İZİN VERİLMİYECEK.KONULARI MESAJLARI ÜYELİĞİ İLE BİRLİKTE SİLİNECEKTİR.
BU SİTE ALLAH RIZASI İÇİN AÇILMIŞTIR.İNSANLARIN TEKFİR EDİLDİĞİ,LANETLENDİĞİ,ALİMLERİN ÇÖPE ATILDIĞI BİR TATMİN YERİ DEĞİLDİR.ALLAH RIZASI İÇİN AÇILAN BİR SİTENİN,CEHENEMİME VESİLE OLACAĞINDAN ÖDÜM KOPMAYA BAŞLADI.MAHŞERDE BİNLERCE ALİMİN YAKAMA YAPIŞMASINDAN ÖDÜM KOPMAYA BAŞLADI.
YOK ARTIK ALINAN ALINSIN,KÜSEN KÜSSÜN,AYRILAN AYRILSIN.!!!
BUNDAN BÖYLE TEK BİR KİŞİYE ALİME TEKFİR SÖZ KONUSU OLMAYACAK, BU SİTEDE YAZILMIYACAK ASLA ASLA ASLA!
TÜM KONU VE MESAJLAR,UYARISIZ KALICI SİLİNECEKTİR ÜYELİKLE BİRLİKTE.

:(((((((((
__________________

Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır.
Alıntı ile Cevapla