Konu Başlıkları: Aziz üstadım
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Mart 2012, 21:33   Mesaj No:36

talibetün

Medineweb Sadık Üyesi
talibetün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:talibetün isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 15138
Üyelik T.: 08 Aralık 2011
Arkadaşları:11
Cinsiyet:
Memleket:Adana
Mesaj: 461
Konular: 76
Beğenildi:8
Beğendi:1
Takdirleri:10
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: Aziz üstadım

Alıntı:
F*E*R*D*İ Üyemizden Alıntı Mesajı göster
ey üstadım,
ortalık hıyarla hımarla doldu.bu sitenin huzurunu bozan himarlar bazen hıyarlaşır bazende aslına dönüşüp hımarlaşırlar.
Temel sloğanları yalnızzz kur'an dır.o kur'an ise buna;'en çirkin ses hımar sesidir' der.sanırki kur'an bunlara iltifat ediyor.yüzlerine tükürsen yarabbi şükür yağmur yağıyor derler.
Ar nedir bilmezler,'büyüklerimize saygıyı küçüklerimize sevgi göstermeyen bizden değildir' diyen peygamber onlar için çakma sünnettir.islam sadasını asrı saadetten sonra omuzlarına alıp dünyaya duyuran peygamber talebelerine,varislerim dediği alimleri küçümsemeye çoğunu şirke yolladılar.kurana inandık derler ama secde ehli kadınlara salya sömük küfür ederler.
üstadım bunlar varya,senin için necasettir,bunlara hep şefkat gösterdin,adam olurlar diye.bak üstadım aslı himar olan her zaman hımardır,bunlara medeniyet adına kravat taksan kravatlı himar olurlar.biraz medeniyet derslerini gördüklerinde hımarlığa ara verir hıyar olurlar.kuyrukları sıkıştığında asıllarına dönerler.
Bunlar ilhamlardan anlamazlar.kendilerine ilham gelmiyor diye ilhamı inkar ederler.nereden bilsinlerki eşeklere ilham gelmez.onlara ilhamı anlatığında vahy ile karıştırırlar.
Leyleklere ne anlatsan da lak lak derler,sermayeleri bu kadar;lak lak lak lak' sahi üstadım leylekler bahar habercisi sevimli hayvanlardır.gerçi himarlarında gözleri çok güzelmiş üstadım.ama bu himarların gözleri kör.
Ah üstadım ah............
Senden sonra himarlarımız o kadar çoğaldı ki,senin zamanında ahırda idiler.şimdi internet bile kullanıyorlar.yani biraz başarılı olduk eğittik bunları.kış boyu açlıktan ölmediler,onları bahar gelsin yeşillikleri ısmarlarız diye avuttuk.bu günlerde beslenmeleri için kıra salacağız onları ,inan üstadım bunlar sonbaharda kro olup dönerler.
Ahh üstadım ah...
Sen nur eserlerini yazarken,ayağın prangalı,odan buz,altın soğuk,kalbin hasta,karşında çaresiz saf tağut gardiyanı......ama sen kibrit kutularına sakladığın nur risalelerini bize gizli saklı gönderirdin.allahın kaderine bak üstadım.bunlar konforlu koltuklarında,demli çay eşliğinde ,q kalevyeleri ile bedir arslanları kesilmişlerdir.
Sahi üstadım yazacak kalemin varmıydı :(
bana kalsa bunlar senin artık abdest suyun olamazlar ama sen gene bana fırça atıp,onlarda evladımdır diyeceksin.üstadım hımardan evlat olur mu ????
Olmayan mezarın cennet bahçesi,ruhun şad,duan bizle olsun.
Ben senin asrın mucedidi alahın velisi olduğuna tüm kalbimle inanıyorum.
Ara sıra himar sesi gelse duyma be üstadım :(((((((((
__________________
@@@EY NEFSİM SEN DE BİR GÜN ÖLECEKSİN@@@
Alıntı ile Cevapla