Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Nisan 2012, 23:40   Mesaj No:41

Yitiksevda

Medineweb Emekdarı
Yitiksevda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Yitiksevda isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 2
Üyelik T.: 10 Nisan 2008
Arkadaşları:3
Cinsiyet:Erkek
Memleket:MALAZGIRT
Yaş:47
Mesaj: 5.078
Konular: 295
Beğenildi:124
Beğendi:24
Takdirleri:153
Takdir Et:
Standart Cevap: 18.Haftanın Misafiri Yitiksevda ^^

F*E*R*D*İ
1-ibn teymiyenin vahabiliği ile,şu an ki arabilerin vahabiliği çakışıyormu,farkı varmı,varsa nelerdir? putperestliği kaldıralım derken islamın bir hatırasını bırakmadılar,mezarları tanınmaz,blinmez hale getirdiler? doğru ise neden,yanlış ise neden ?

İmam İbn Teymiye gerektiğinde zühd gerektiğinde ise kılıcını kuşanıp zalimlere meydan okuyabilecek derecede yılmaz bir İslam savaşçısı idi…Arapların anlayışı ile İmamın anlayışı birbirinden çok ayrı kulvarlarda TEKFİR hususunda sınır tanımayan Şirk adı altında Mezarları yıktıranlar bugün Kabenin etrafını las vegasa çevirmek ile meşkuldürler.

Arapların bugün Büyük Şeytan Amerika İsrail İngiltere Fransa ve benzeri Şer güçlere verdikleri destek İslam ümmetinin başındaki felaketlerin ana sebeplerindendir.Baas rejimi ile yönetilen Arap krallıkları Firavuni düzenleri adına her tür mikropluğu mübah görmektedirler.Zamanında Kabeden yüksek inşa olmaz diyerek Kabede ayaklanan İranlı hacıları Kan dökülmesi haram olan belde içerisinde Şehid etmekten çekinmeyecek kadar keyiflerine düşkün sözde Şirk ile mücadele ettiklerini iddia eden Şirkperestlere dönüşmüşlerdir.
__________________
Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır .

-İmam Ali- (a.s)