Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Mayıs 2012, 12:19   Mesaj No:8

FECR

Kur'ân Kürsüsü

Medineweb Emekdarı
FECR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:FECR isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 6340
Üyelik T.: 19 Ocak 2009
Arkadaşları:20
Cinsiyet:Erkek
Memleket:ANKARA
Yaş:56
Mesaj: 6.107
Konular: 546
Beğenildi:1003
Beğendi:221
Takdirleri:9161
Takdir Et:
Standart Cevap: Zalimlerin iktidarı her daim Cahillerin Omuzlarında hayat bulur.

Alıntı:
HACIYSK Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Artık peygamberlere gelen vahiy Muhammed a.s ile son bulmuştur. Kim aksini iddia iddia ediyorsa Allah'a yalan isnad etmiş olur. Bir kişiye olan sevgimiz/sevginiz bizlerin/ sizlerin aklımızı köreltmemelidir. Sorgulayalım, sorgulanalım ki doğruları bulabilelim.

Ama lütfen olayları kasıtllı veya KASITSIZ çarpıtmayalım: yukarda Artık peygamberlere gelen vahiy HZ Muhammed a.s ile son bulmuştur. demişsiniz.ALLAH aşkına buna itiraz eden mi var? bu video da birileri peygamberlik ilanında mı bulunuyor nedir?....sevmiyorsanız sevmiyorum diyin bitti gitti....uzatmaya gerek yok...sizler de kalın sağlıcakla..

HACIYSK kardeşim

Bir şahsı sevip sevmemek mesele değil.Peygamberlik iddiasında bulunduğunu da söylemedim. Adamlar direkt Allah ile konuştuğunu söylüyorlar. Bu kadar da kör olmayın lütfen. Sevginiz basiret ve ferasatinizi bağlamasın. Müminler olaylara ferasetle bakarlar. Aklımızı başkalarına kiraya vermeyelim, aklımızı Kur'an ve Sünnet yönlendirsin diyorum.
Kişilerin doğrularını alalım, yanlış gördüklerimizi bir kenara atalım diyorum. Hizip, mezhep, grup , şahıs bağnazlığından uzak duralım. Hizipli olabiriz, mezhepli olabiliriz, bir gruba bağlı bulunabiliriz , bir şahsı çok çok sevebiliriz, ama ..cilik,culuk ve kişi perestlikten uzak duralım. Çok mu şey istiyorum?
Allah sizlere de bizlere de selamet versin.
__________________
Selam Hidayete Tabi Olanlara
Kur'an Senin Lehinde ve Aleyhinde Hüccettir
(Müslim)
Alıntı ile Cevapla