Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Temmuz 2012, 15:51   Mesaj No:4

talibetün

Medineweb Sadık Üyesi
talibetün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:talibetün isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 15138
Üyelik T.: 08 Aralık 2011
Arkadaşları:11
Cinsiyet:
Memleket:Adana
Mesaj: 461
Konular: 76
Beğenildi:8
Beğendi:1
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Başörtüsü takanlar ve başörtüsüne takanlar

TARİHİNDEN UTANANLARIN ORGANİZESİ
1932 yılında Belçika’nın Spa şehrinde 28 ülkenin katılımıyla dünya güzellik yarışması düzenlendi.Bu yarışmayı Türkiye’de, Cumhuriyet gazetesi organize ediyordu.
Keriman Halis adında aslında çok çirkin bir kız da Türkiye’yi temsilen katıldı. Rezalet… Bedenini sergilemek ve ”beni beğenin demek”…
Jüri tüm üyeleri izleyip puan değerlendirmesi için başka bir salona geçince, başkan kürsüye gelerek şu konuşmayı yaptı:

”Sayın jüri üyeleri, bu gün Avrupa’nın, Hrıstiyanlığının zaferini kutluyoruz.1400 senedir dünya üzerinde hakimiyetini sürdüren islamiyet artık bitmiştir.
Onu Avrupa bitirmiştir.Bir zamanlar sokağı bile peçesi arkasından seyredebilen müslüman kadınların temsilcisi Türk güzeli Keriman Halis mayo ile aramızdadır.Bu kızı zaferimizin tacı ilan edeceğiz.Onu kraliçe seçeceğiz.Ondan daha güzeli varmış yokmuş, bu önemli değil, bu sene güzellik kraliçesi seçmiyoruz.Bu sene islamı yenmenin zeferini kutluyoruz.Avrupa’nın zaferini kutluyoruz.
Bir zamanlar Fransa’da oynanan dansa müdahelede bulunan Kanuni Sultan Süleyman’ın torunu işte mayo ve ……… ile önümüzdedir.Kendini bizlere beğendirmeye çalışmaktadır.Biz de bize uyan bu kızı beğendik.Müslümanların geleceğinin böyle olması dileğiyle.Türk güzelini dünya güzeli olarak seçiyoruz, fakat kadehlerimizi Avrupa’nın zaferi için kaldıracağız.”

uzgn
__________________
@@@EY NEFSİM SEN DE BİR GÜN ÖLECEKSİN@@@
Alıntı ile Cevapla