Konu Başlıkları: medineweb nasıl kuruldu :)
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Temmuz 2012, 21:48   Mesaj No:12

Medineweb

Medineweb Emekdarı
Medineweb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Medineweb isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13301
Üyelik T.: 04 Şubat 2011
Arkadaşları:6
Cinsiyet:erkek
Yaş:37
Mesaj: 4.833
Konular: 926
Beğenildi:339
Beğendi:0
Takdirleri:62
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: medineweb nasıl kuruldu :)

Alıntı:
Abdulmelik Üyemizden Alıntı Mesajı göster
ahlaksız frensiz maneviyatsız bir sanal dünyada, kardeşlerimizin güvenle huzurla buluşacağımız bir islami medya,sıcak bir aile amacı ile kuruldu.
kolay gelmedik bu güne..bu siteye harcadığım zaman gerçekten yabana atılmaz.uykusuz yorucu geceler...sitenin finansmanı için maddiyat...maddiyat konusunda reklam gelirlerine tenezzül etmemeyıde prensip edindik.siteye reklam almamak en doğrusu diye düşündük.olsun amacımız Allah rızası..
şimdiye dek 17 firma değiştirmek zorunda kaldık.şu an barındığımız firma hemşerim bir kardeşimizin(coşkun bey) yardım ve özel desteğiyle gayet huzurluyuz.sitemiz kesintisiz sorunsuz rayına oturdu.Allah kendisinden razı olsun.
medinewebe başta sevgili oğlum Abdulmelik,manevi cadı kızım merve demir,esma abla,mevlüt hönül,beyza hoca ve geçmişte ve şimdiki tüm editörlerimiz,tüm uyelerimize teşekkür eder Allah razı olsun duasıyla..
bu sitede onlarca kardeşimle reelde tanıştım.bazılarının evlendirdik.bu sitede tanışan ve evlenen kardeşlerim bi kaç tane..düğünlerinede gittik bazılarının.
huzeyfe kardeşim konu hem tebessüm ettirdi hemde dile kolay 2006 dan beri yayında olan medinewebin serüvenini anımsattı..Allah Razı olsun.biz yaşlandık sıra sizde inş..


ismine yakışır bi site kurmuşsun abi aynı düzeydede devam ediyor şükürler olsun..islami site tanımını çok güzel tamamlıyor elh. siteden bir iki kez gittim geri geldim hakikaten forumun insana bağımlılık gibi bi huyu var fecr hocama teşekkür ediyorum burdan ilk üye olduğum zaman en çok o dikkatimi çekmişti


böyle bi aile içinde olmak çok güzel iyiki kurulmuş forum iyiki bizler varız emeği geçen herkesden Allah razı olsun..fiemanillah
Alıntı ile Cevapla