Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Kasım 2012, 13:52   Mesaj No:61

Truly

Medineweb Acemi Üyesi
Avatar Otomotik
Durumu:Truly isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 21133
Üyelik T.: 25 Ekim 2012
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 37
Konular: 2
Beğenildi:10
Beğendi:29
Takdirleri:201
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: Tasavvufla İlgili sorularıma cevap arıyorum inşallah

Alıntı:
örneğin sizin SABIR OLARAK ANLATTIKLARINIZ,eksik ve islamın sabır anlayışı hayatın her alanına Allahın vahiysini hakim kılmak için mücadele edip,gücünün dışındakilerdede Allah dayanmaktır...sinmek,geri durmak,köşeye sığmak değildir...


Allah razı olsun kardeşim. Bu da müslümanım diyenlerin en büyük sorunlarından. Başımıza üç-beş politikacı geçmiş, bize ne kadar izin verirseler dinimizi o kadar yaşıyabiliyoruz. Müslüman bu zillete boyun eymemeli. Sabır aynen dediğiniz gibidir.

Peygamberimiz (sav) ve sahabeler 40 kişi oluncaya kadar dinlerini gizli yaşamış, sonrasında ise Allah'ın adıyla cihada başlamışlar. Biz bu yüce ahlakın neresinde kaldık?

Din, yalnızca namaz, zikir ve gözleri haramdan saklamak değildir.

"Fitne ortadan kalkıp din yalnız Allah'ın oluncaya kadar onlarla savaşın. Eğer vaz geçerlerse bilin ki düşmanlık ancak zalimlere karşıdır." (Bakara, 2/193)

Biz bunu elde edene kadar pasiflik bize yaraşmaz. Nereden başlamalı? HAK olana davetten başlamalı tabi. Sayımız milyonlarla ifade ediliyor, yönetim sistemimize bir bakın!!



__________________
Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla

"Asra yemin ederim ki insan gerçekten ziyan içindedir.Bundan ancak iman edip iyi ameller işleyenler,birbirlerine hakkı tavsiye edenler ve sabrı tavsiye edenler müstesnadır ."

Asr Suresi
Alıntı ile Cevapla