Konu Başlıkları: bu müslümanlık nerede ?
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Aralık 2012, 15:44   Mesaj No:10

bilinmez

Meal Gurubu Üyesi
Medineweb Emekdarı
bilinmez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:bilinmez isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13966
Üyelik T.: 27Haziran 2011
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 2.154
Konular: 309
Beğenildi:178
Beğendi:15
Takdirleri:560
Takdir Et:
Standart Cevap: bu müslümanlık nerede ?

Hiç kimsenin yüreğindeki imanını ölçmenin,eksik mi fazlamı olduğunun ne peşine düştüm,nede kalpteki iman veya küfüre dair görüş beyan etmedim çünkü kalptekini bilen sadece ALLAHTIR...İtikadim bu hususta budur,zahire göre hükmedilir.klbimdeki imanı ölçen bi iman ölçeriniz var galiba,bunun eksikliğinin vurgusunu yapmış beyinle alakasını ,alakasızca kurmuşsunuz..

Kendimi merkez etmemiş, hayatın merkezine sadece Allahın vahiysine yer vermiş vahiynin şeklillenemsine bıraktığım bi kalp akıl ve pıratikle şekil bulmya ve bu,yoldada yürümeye başlamış bu çağrıyıda hep yapar dururum..cehdim gayeretim sadece HAK İLE BATILIN AYDINLANMASINDA VAHİY YOLUNUN TAKİBİ İÇİNDİR...

Duygusal vurgularla yola çıkmış olanların duygularını anlayan ama duygularla zaferin elde edilemyiceği bir yerde tıkanacağının, halbuki vahiy akıl ikilisinde bi yol takibinin ortaya koyacağı bi metod başarıya çıkan bi yol olacaktır kanaati taşıyorum..

Yoksa ilk yazımdada YERLİ Bİ ZERDENİŞİNİZ OLDUĞUNU İZAH etmiştim...ya yanlış anlatıma mahal verdim,veya yanlış anlaşıldım..

Kendini TEVHİDDEN alan her hareketin zerresini dahi önemser ve takdire şayan bulur ve yanında yer alırım..

Tevhidden yoksun TEVHİD MERKEZİNDEN ALINMAMIŞ,velevki,tebliğ, namaz,oruç ,cihad adı altında yapılan islamın bu kullandığı FİLLER DAHİ OLSA ÖNEMSİZ VE FAYDASIZDIR..

Allah cc hu dahi kuranı mübinde peygamberine eğer ŞİRK KATMIŞ OLSAN BÜTÜN AMELİN ZAY OLUR VE KUŞ KAPIYOR GİBİ OLURSUN uyarısını yapmıştır..İZAH ETMEYE ÇAILTIĞIM METOD VE USUL BUDUR..

yani yapılacak olan her amelin TEVHİDDEN alınması gerekiyor böyle olursa duygularında tevhidle şekilelneceği olur...
__________________
önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ...
Alıntı ile Cevapla