Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Aralık 2012, 22:40   Mesaj No:5

Yitiksevda

Medineweb Emekdarı
Yitiksevda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Yitiksevda isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 2
Üyelik T.: 10 Nisan 2008
Arkadaşları:3
Cinsiyet:Erkek
Memleket:MALAZGIRT
Yaş:47
Mesaj: 5.078
Konular: 295
Beğenildi:124
Beğendi:24
Takdirleri:153
Takdir Et:
Standart Cevap: Gelenek Dini;"İslam'a Suikasttır."

Gelek sıpas Seyda Quda jıte razibe hafızetebe.


Müslümanların dini inançlarını elde etmesi gereken kaynaktan beslenmeyip hurafe, menkıbe, uçuk kaçık alemler arası tur atan efendilerden, ''Gaybı Allah'tan başka kimse bilemez '' iken gaybi safsataları ebced cifir ve benzeri kabbalizim hesapları ile sunanlardan kurtarıcı yalanlarına kanarak koyunlaşmaktan başka bir işe yaramayan gelenekler, hurafe ve bidatler dini ne yazık ki milyonları şirk bataklığına sürüklemekte.

Bu şirk yapılanmaları kendilerini haklı çıkarma adına Allah'a resulüne iftira atmaktan çekinmemekte. Allah= Muhammed'dir diyen Allah falanca suretinde gözüktü diyen Tüm sözde evliyaullaha müracaat'tan sonuç alamayanlar Allah'ın tecelli ettiğini ve bir kişinin işini kendi üzerine aldığını söylemekten geri durmayan şirk dininin temsilcileri hakkında ne dersek diyelim başını deve kuşu misali kuma gömenler görmez görmek istemez ...


Allah resulünün El Emin vasfını şeksiz şüphesiz kabul edenler Allah'ın dininin ilan edilmesi ile birlikte bir anda kendisine düşman kesildiler. Lakin Allah'ın dostluğunu esas alan Kur'anın canlı örneği Allah resulü Muhammed asla ve asla Allah'ın rızasını başkasının rızasına değişmedi zerre miktarı taviz vermedi .
__________________
Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır .

-İmam Ali- (a.s)
Alıntı ile Cevapla