Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Aralık 2012, 19:12   Mesaj No:7

bilinmez

Meal Gurubu Üyesi
Medineweb Emekdarı
bilinmez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:bilinmez isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13966
Üyelik T.: 27Haziran 2011
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 2.154
Konular: 309
Beğenildi:178
Beğendi:15
Takdirleri:560
Takdir Et:
Standart Cevap: Kur'an Tek Kaynaktır diyen gurubun İçler Acısı dalaletlerine bakın!

Güzel abim,İtikatte kuran tek kaynaktır.

Bunun dışında sizin bahsettiğiniz GURUH,evet bu zavallı guruhun amacı KURAN DEĞİL,tek amaçları ,ki bildikleri bir şey var BEN MÜSLÜMANIM DİYEN TOPLUMLARINDA KURANI ANLAMAKTAN YOKSUN OLDUKLARIDIR,ve bunlar tamda bunu kullanıyorlar..

Örneğin KURANDA BAŞ ÖRTÜSÜ YOKTUR diyen bu zavallılara,ve kendilerinin kurandan getirdikleri,YAKA VAR,BAŞ YOK diye savunma yaptıkları ayette bile bİ BAŞ VAR AMA ONLAR O YAKANIN ÜSTÜNDEKİ BAŞI GÖRMEKTEN ACİZ,ben bu meseleleri onlarlada konuştum,tartıştım VE BU ZAVALLILARA,ayette örtünmekten bahsediyor,devamındada örtünün kalan kısmınıda yakanızın üstüne atın diyor,PEKİ SİZ ÖRTECEĞİNİZ BİR ŞEYİ ,örterken alattan mı başlarsınız ÜSSTTEN Mİ,ha üstten başladığınız bu örtünme olayında YAKANIN ÜSTÜNDE Bİ BAŞI GÖREMİYECEK KADAR KÖR SENİZ,GİDİN İLK BAŞTA ONU GÖRÜN dediğimizde adamlar şapşala dönüyor..

Namazı bende beş kılıyorum,ama kuranda 3 vakitin ismi geçiyor,diğer iki vaktin GİRİŞİ VAR ÇIKIŞ VAKTİ YOK,burada amaeli bi durumda kapı açık zaten AMAcı NAMAZ KILMAK OLAN Bİ İNSAN,için namazını her halukarda,gücü yetiyorsa GECE NAMAZIDA KILMAK İÇİN CEHD ETMESİDİR,3 indirmesi değil..Burdada hele bi siz 3 kılın,bi bakalım deyip,İSLAMDADA HAYIRDA YARIŞMAK VAR,peşinede hayırda yarışalım hayde diyorum..

ama bunların sorunu ve sıkıntısı KURANIN TEK KAYNAK OLMASI DEĞİL Kİ ABİ,bu zavallılarla karşılaşınca,diyorum tamam KURANI İLK BAŞTA ,namazda,DEĞİL,ANAYASADA TEK KAYNAK OLMASI LAZIM ,GELİN ONU TEBLİĞ YAPALIM,TEK ANAYASA KURAN OLSUNA ÇAĞIRIN BAKIN NASIL KAÇIYOR BU POZİTİVİSTLER..

Ben bu şekil tebliği kurandan öğrendim,KURANDA İLK BAŞTA ANAYASA KURAN,DAHA SONRA NAMAZ GELİR...

Anlatmak istediğim budur benim ve her yerdede şunuda anlatmaya çalışıyorum,

geçmiş terihe bakın MUHAMMED AS dan başka hayatı,inceden inceye İNCELENMİŞ ,Bİ İKİNCİ İNSAN BULAMASSINIZ,PEKİ NEDEN BEN BÖYLE Bİ ,HEM BEŞER,HEM RASULUN HAYATINA BAŞ VURMAYAYIM...

Sağlıcakla kal ,güzel abim...
__________________
önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ...
Alıntı ile Cevapla