10 Ocak 2013, 18:31
|
Mesaj No:75 |
Durumu: Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 Arkadaşları:0 Cinsiyet: Mesaj:
2.154 Konular:
309 Beğenildi:180 Beğendi:15 Takdirleri:560 Takdir Et:
| Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''bilinmez'' Kardeşimiz Alıntı: ilahiyatçı 1 Üyemizden Alıntı
osmanlı hakkındaki görüşlerinize kesinlikle katılmıyorum nasıl peygamber efendimizin hadisi şerifine mazhar olmuş padişahlara bu şekild müşrik muamelesi yaparsınız. osmalı zamanında mekkede kabeye hürmetten dolayı daha yüksek bina yaptırmayan o takdire şayan ecdadımıza...
Osmanlıların, islamdini için yaptıkları fedakarlıkları,kendilerinden evvel geçen islam büyüklerine karşı gösterdikleri hürmet ve bağlılıkları, islamın sahte mensublarına karşı verdikleri mücadeleleri, milyonlarca insanın ölümü bahasına islam dinini yok etmek için çalışan haçlılara gösterdikleri dini gayreti,aynı anda 6-7 cephede birden savaşmak mecburiyetinde kaldığı devrelerde bile adaleti elden bırakmadığını, vahşet göstermediğini, islam çizgisinden çıkmadığını, yaptığı bütün savaşları mutlaka ya bir ihanetin karşılığı veya bir anlaşmanın bozulması sebebiyle yaptığını, yıkılırken bile dünyanın bütün devletleri üzerine çullandığı halde onlara hiç unutamayacakları bir ders verdiğini nasıl görmezden gelir bu şekilde düşünürsünüz. ben gerçekten şaşkınım şu anda. | Arkadaşım osmanlının bi şirk imparatorluğu olduğunun en büyük delili MUVVAHİDLERİ ,vehhabilik adı altında İFTİRALARLA YAFTALAYIP ONLARI YOK ETMEYE ÇALIŞMASI dır, ve Kendi döneminin en güzel islam alimlerinden olan MUHAMMED BİN ABDUL VEHHAB a yaptıkları bir sürü iftiralar ve gayri islami göstermeler bile yeterli bi sebebtir.. Ayrıca sizin bahsettiğiniz padişah peygamber tarafından övülmüş olamaz,çünkü bu günki bi ŞİRKHANE OLAN,ve içinde Eyyübel ensarinin olduğu söylenen kabrin bile onlar tarafından UYDURULMUŞ Bİ TAPINAK tır...
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |
| |