Konu Başlıkları: site yöneticisine duyurulur...
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Ocak 2013, 18:59   Mesaj No:35

muhsalih

Avatar Otomotik
Durumu:muhsalih isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 16808
Üyelik T.: 20 Şubat 2012
Arkadaşları:1
Cinsiyet:
Mesaj: 13
Konular: 0
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: SiTE YÖNETiCiSİ NE...

Alıntı:
Esma_Nur Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Tek osmanlı değilki ...3 keredir banlanıpda başka nicklerle gelen kişi olarak senden bilirsinki forumun kurallarından biride
19. Alimler, Hocaefendiler, Tarikatlar, Cemaatler, İslam Tarihindeki Şahsiyetler ve Toplum tarafından değer verilmiş Saygın ve Kariyer sahibi, Siyasi Parti, Oda, Dernek, Kurum, Kuruluş VE Başkanlarını Küçük düşürücü, aşağılayıcı, Karalayacı, tekfir edici,Hakaret türünden Paylaşımlara İZİN verilmez.ve bu kurallara uymayan üye kalıcı siteden uzaklaştırılır.

sırf şu anda yaşamış oldugumuz tartışmayı ''daha öncede senınle defalrca tartıştık'' yaşamamak için sbır ediyorum.gördüğüm kdr ile kimse kuran sünnet dışında olalım demıyor diğer üyeler.ama sen at gözlüğünü taktın !!!milletin kafasını karıştırmakdan başka yaptığın bir şey yok bunu bil!!tartışmanında adabı var . anladığım kdr ile sen nefsini tatmin ediyorsun.Burada ''haşa''kuran ve sünneti inkar edenmi var?

Bir çok kez bu şekılde tartşmalar gündeme geldi eski üyelerimiz bilirler.ufak bir hatırlatma yapayım madem yeri geldi. Biz hiç bir şekilde milliyetçilik güdmeyiz herhangi tarikata mensup değiliz . ''ehli sünnet vel cemaatiz'' elhamdülilllah forumun tek amacı şudur:islâm dini kardeşlik dinidir. Bize Hakk’tan bir nur gelmiştir. Bu nur Kur’an-ı kerim’dir. Bize kardeşliği, dayanışmayı emreder:
“Müminler ancak kardeştirler.” (Hucurat: 10)Müslümanların fırkalara ayrılması, senlik-benlik yüzünden ihtilâf ve tefrikaya düşmeleri, İslâm’ın özüne ve izzetine, şevket ve satvetine halel getirdiği, kardeşlik bağlarını kopardığı, güçlerini parçalayıp zayıf düşürdüğü için şiddetle yasaklanmıştır:
“Allah ve Resul’üne itaat edin, birbirinizle çekişmeyin. Sonra korku ile zaafa düşersiniz ve kuvvetiniz elden gider.” (Enfal: 46)
Bu apaçık emirler karşısında bir müslümanın, bölücülükten şiddetle kaçınması lâzımdır. Tefrikanın, bölücülüğün İslâm’da yeri yoktur.
Bu ayrılıklar nefsimizin hamlığından, olgunlaşamadığımızdan ihlâsa varamadığımızdan ileri geliyor. Bu sebeple ne kadar kayıplara uğradığımızın hiç farkında değiliz.

burda insanlara huzur verme çabasındayız.bir insana defalarca aynı şeyleri söylemekden ben haya ediyorum.şimdiye kdr susmamım sebebide budur...
Sizin gizli uyarmanızı(ö.m) ortaya dökmesi de çok ayıp olmuş,ahlaka yakışmaz.
Alıntı ile Cevapla