Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Şubat 2013, 10:33   Mesaj No:4

Bedia Özdemir Tokel

Medineweb Üyesi
Bedia Özdemir Tokel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Bedia Özdemir Tokel isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 25542
Üyelik T.: 04 Şubat 2013
Arkadaşları:8
Cinsiyet:
Mesaj: 72
Konular: 44
Beğenildi:39
Beğendi:3
Takdirleri:163
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: Dünyanin Son Şansı'' İSLAM''

Alıntı:
Yitiksevda Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Hayırlı Olsun Kardeşim.

Makalenizdeki güzel tespitlerinize ek olarak '' Vehn '' Kavramı hususunda değinmemiz gerekiyor özellikle.

Dünyada Emperyalist güçlerin ittifak edeceği ve İslam düşünce sistemini yok etmek için birleşme çabaları ne yazık ki İslam aleminin gevşekliğine birbirleri ile dalaşmalarına kendi içlerinde kendilerini yok etmelerine sebep olmuştur.

Öyleyse, cesaretinizi yitirmeyin ve üzülmeyin: Eğer (gerçekten) inanıyorsanız mutlaka (insanların) en üstünü olursunuz.( A'li İmran 139 )

Allah inancımızda üzülmeden cesaretimizi kaybetmeden yapmamız halinde zaferin İslam'ın olacağı müjdesini vermektedir.

Her ne kadar Emperyal güçler İslam ümmetini yıkmak için çaba gösteriyorsa da bizim kendi içimizde var olan tefrika nifak anlayışı onların gayret ve çabalarına destek vermekten başka bir işe yaramıyor. Ümmeti Muhammed'i gevşekliğe sevk eden Mehdi mesih ve benzeri uyuşturucu anlayışlar ne yazık ki Kurtarıcı bekleme sevdasına Mahkum etmiştir.

Ölümü unutmuşcasına kendini dünya nimetlerine adayan karaunlaştıkça karunlaşan Müslümanlar infak zekat sadaka ve benzeri İbadetleri askıya alarak kendi öz benliklerine ihanet etmişlerdir.

Allah bizleri Vahdet çatısı altında toplanmaya gayret gösteren Salih zümrelerden eylesin Makaleniz ve Yazarlığınız hayırlara vesile olur Bi İznillah.
Temenni icin Tesekkür ederim ,benim icin ilginc bir tecrübe olacak,bana bu firsati verdikleri icin yönetime bilhassa Abdülmelik hocama tesekkür ederim.
Alıntı ile Cevapla