18 Şubat 2013, 13:39

|  

Mesaj No:53  |  
       Durumu:     Medine No :  17068   Üyelik T.:
03 Mart 2012   Arkadaşları:26 Cinsiyet:anne  Memleket:arz    Yaş:47    Mesaj :
1.078 Konular:
171  Beğenildi:212 Beğendi:27  Takdirleri:246  Takdir Et: 
	     |       Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz         Alıntı:      Medineweb Üyemizden Alıntı
					     ikramlık sorular geliyor  )    insanlarla iletişiminiz nasıldır?    genelde uyumluyumdur   
güler yüzlü müsünüz?  fazlasıyla    
ağlar mısınız? ağlarsanız neden?    gülen yüzümün ardındaki duygum   bir çocuğun ağlaması,bir kuşun çırpınışı ...ağlayacak çok sebebim vardır say say bitmez .gif)    
hiç unutamadığınız en kötü gününüz?    evladımı en emin(c.c)e teslim ettiğim an ..   
hiç unutamadığınız en mutlu gününüz?    evlatlarımın kokusunu içime çektiğim ilk anlar....   
mutluluk sizin için ne ifade ediyor?    huzur olabildiğince sonsuz hemde   
kimler için nelerden vazgeçersiniz taviz verirsiniz?    sevdiklerim için herşeyden canımdan bile geçerim .gif)      
hayat felsefeniz nedir?    islamiyeti hakkıyla yaşamak ,yaşatabilmek için çabalamak..   
iki yolunuz var birincisi kariyer ikincisi aşk ?hangisini seçerdiniz?    ben bunu seneler önce seçmiştim   Dün'üm, Bugün'üm, Yarın'ım, Nurû Ayn'ım, Kalbi Dua'm, Sebebi Ömr'üm, İyiki Varsın Cennet'im     
yaptığınız en büyük çılgınlık?    bu yaştan sonra okuluma dönmek gerçekten büyük çılgınlık     
Hayatı Bir resimle anlatmanız istenseydi Ne cizerdiniz ?    bir bebek çizerdim ninesinin kucağında umutla etrafa bakınan .gif)    
Hiç gün batımını izlediniz mi? Her güneşin batışında ömrünüzden bir günün gidişi sizi üzüyor mu?    çooookk izlemiştim.rabbime teslim olan bir günün muhasebesi ,hergün verilen fırsatın ne kadar maleyani bir şekilde geçirildiğini görmek insanı üzmez olur mu hiç uzgn   
Hayatta en cok kıymet verdiğiniz?  evlatlarım .gif)    
bi şeyle uğraşmaktan ne zaman vazgeçersiniz?     pess etmem sadece zamanı gelince nasılsa edilen dua kabul oluyor,yaradana tevekkül eder beklerim     
size göre sevgi     her santimine ihtiyaç duyarım her an    
size göre macera    
bu yaşta okula başlamak .gif)    
size göre hayal     inşaAllah mezuniyet sonrası öğretmen olmak .gif)    
size göre kardes   can   
size göre dost   nadir bulunur bulanın asla vazgeçilmez bir yerde saklamasını tavsiye ederim .gif)    
size göre aile   herşeyim    iyi ki varlar skr 
size göre eş    AŞK'ın pratikteki hali   vazgeçilmezim .gif)    
size göre hayat..     rabbimin imtihan sahası    
size göre insan   yükünün ağırlığından biii haber yaşam kavgası verirken ömür tüketen canlı uzgn   
size göre özlem   sevdiklerimden uzak kalmak    
sizegöre hasret     can acıtan bir duygu uzgn  mesafelere gerek yok bazen yanındakine de hasret kalır insan      
size göre beklemek     sabır   
size göre gitmek     mecburiyet   
size göre mutluluk   aile,annelik duygusu   
size göre endişe     sınav sonucunu beklemek uzgn   
size göre özgürlük     
bi gün herşeyi bırakıp kaçmak isteseniz nereye gidersiniz?    benden asla vazgeçmeyecek olan rabbime sığınırdım   skr   
(-) ler (+) ları hep götürür mü?    konusuna göre değişir ama önyargılı olmamak gerek     
sonuna kadar dayanır mısınız yoksa hemen mi pes edersiniz?     sabrım genelde sınır tanımaz fazlasıyla inatçıyım     
ölmeden önce yapmam gerek dediğiniz bişe var mı?    kabeme gidip o topraklara yüz sürmek ,habibimin (s.a.v)kokusunu aramak her nefeste .gif)    
ne tarz müzikler dinlersiniz?    sanat müziği tercihimdir,ney sesine hayranım...   
forumda sizi en mutlu eden olay?    şuan sanırım düşünceli000   dualar alıyorum sadece 2.sınıflardan değil hemde     
forumda sizi en çok üzen olay?    aman hatırlamak istemiyorum uzgn faydalı bir paylaşımıma ceza vermişti bir üye hemde sınav arefesi ne çok üzmüştü beni    
forumda en çok ilginizi çeken konular?    yeni yazılan her konuya vaktim oldukça mutlaka bir uğrarım   ama istişare ve ders konularımız revaçtadır daima     
hayat size ne öğretti?    aslaaa büyük konuşmamayı,sabretmeyi,hamdetmeyi....her sıkıntıdan ders çıkarmayı     
hayatınızda illa yapın dediğin bişe var mı bize?    huzur,mutluluk dolu bir yuva için önce mutlaka dinini yaşayan bir eş bulun !!bu size iki dünya saadetini zaten getirecektir   .gif)      kolay gelsin...     |       
sağolasın kardeşte , sıkıntılıymış ya bu soruları cevaplamak  .gif)  aklıma ilk gelenleri yazdım.yoksa her soru maşaAllah sayfalar dolusu cevap isterdi düşünceli000       birazda olsa kendimi tanıtma fırsatım oldu sayenizde       
				__________________  لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا   
"Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez."   
|| BAKARA 286. ||      MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! ..    Velhasıl-ı kelâm. 
Namaz, duâ, gayret, nâsip. . .      |  
  |   |      |