Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Şubat 2013, 00:33   Mesaj No:3

seb-i aruz

Medineweb Paylaşımcı Üyesi
seb-i aruz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:seb-i aruz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 21933
Üyelik T.: 23 Kasım 2012
Arkadaşları:16
Cinsiyet:
Memleket:sivas
Yaş:32
Mesaj: 363
Konular: 33
Beğenildi:12
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: Erkeklerin sinir olduğu kadın huyları

Merak

sorduğumuz soruların hiçbir zaman ardı arkası kesilmez. Her zaman onlarla ilgili daha çok şey öğrenmek ve bizimle ilgili ne düşündüklerini bilmek isteriz.

Açgözlülük

Her zaman daha çok ve daha leziz yemekler isteriz. Söz konusu olan eğer tatlıysa asla hayır diyemeyiz. Bir dilim çikolatalı pasta tüm cazibesiyle karşımızda dururken ve bize “beni yersen daha enerji dolu ve çekici olacaksın” diye haykırırken onu reddetmemiz mümkün değil.

Gurur

Tabii ki değerliyiz. Dolayısıyla da gururluyuz! Gurur egomuzu tatmin etmek için de her zaman ideal, aşırıya kaçmamak kaydıyla tabii ki! Unutmayın, kendinizi ne kadar çok severseniz, dış dünyaya da aynı ölçüde kendinizi sunarsınız. Başkalarını sevmeden önce kendinizi sevmelisiniz.

Dedikodu

Dedikodu yapmak kendimizi çok iyi hissetmemize neden olur. Her zaman konuşacak bir şeyler bulmamızı sağlar. Başkalarını çekiştirmek bizi mutlu eder. "Ben dedikodu yapmayı sevmem" diyen insanların bile aslında dedikodu yaptığını ve büyük bir haz aldığını da görürüz. Dedikoduyu kiminle yaptığınıza dikkat etmelisiniz.

Alışveriş

Canınız çok sıkıldığında, keyfiniz kaçtığında ne yaparsınız? Genellikle alışveriş. Yeni kıyafet satın almanın daha mutlu yaptığı tartışmasız bir gerçek! Hatta terapiye gitmenize bile gerek yok. Dertlerinizden kurtulmanız için alışverişe çıkmanız yeterli!

Kıskançlık

Kıskançlık her insanın doğasında var. Az veya çok… Mesela eşiniz hem yakışıklı,, hem de eğlenceliyse onu kıskanmamamız mümkün mü? Tabii ki hayır! Onu boğmayacak şekilde hafif kıskançlığa evet. Ancak onun sizden nefret etmesine neden olacak davranışlardan da uzak durun. Öncelikle kıskanç olduğunuzu kabul edin. O duygularla yaşarken, kıskançlığınızı reddetmeniz size hiçbir şey katmayacaktır.
__________________
“Biz bu cihandan göçelim ol dost iline uçalım

Arzu hevâdan geçelim gel dosta gidelim gönül.” — Yunus Emre k.s.
Alıntı ile Cevapla