Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Mart 2013, 21:54   Mesaj No:1

Egitimci07

Avatar Otomotik
Durumu:Egitimci07 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 26344
Üyelik T.: 01 Mart 2013
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 1
Konular: 1
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart E-Kitap Arşivi ( Ne Ararsan Var )

E-Kitap Arşivi ( Ne Ararsan Var )

E-Kitap Arşivi ( Ne Ararsan Var )

Paylaşımcı Notu:

E-Kitap Nedir?

E-kitap, geleneksel kitap ile kıyaslandığında hem yazara, hem yayıncıya, hem de kullanıcıya, geleneksel kitabın sunamadığı büyük artılar sunan bir yayın türüdür. Elektronik ortamın sağladığı olanaklar sayesinde, konular, yazı yanında, ses, müzik ve görüntü ile desteklenebilir. Kitap içinde yapılan arama işlemleri daha kolaydır. Vurgulanmak istenen bölümler, görsel pırıltılarla süslenerek vurgulanabilir. Hatta bilgisayar oyunu gibi, kullanıcı tarafından yönlendirilebilir. Ancak her e-kitap bu yapıda değildir.

E-kitabın en büyük eksisi ise yalnız bilgisayar, avuç içi bilgisayar gibi elektronik bir ortamda kullanılabilmesidir. Ancak istenirse, bir yazıcı yardımı ile, geleneksel kitap gibi, kağıda basılarak da kullanılabilir.

Kitapları mobil cihazınızdan direk indirerek hemen okumaya başlayabilirsiniz. Kitapları iOS tabanlı iPhone ve iPad gibi cihazlarda iBooks uygulamasıyla okuyabilirsiniz. Eğer cihazınızda iBooks uygulaması yüklü değilse [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] indirebilirsiniz. Android cihazlarda ise kitaplarI [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Aldiko isimli uygulama ile okuyabilirsiniz. Ancak Calibre isimli programı kullanarak kitapları mobi formatına çevirebilir ve Kindle cihazınızda da okuyabilirsiniz..

Şimdi yayınlanan kitapları PC’de okumak için gerek duyulan yazılımlardan da bahsedelim.
Aşağıda linklerini verdiğim programları bilgisayarınıza yükledikten sonra kitapları bilgisayarınızdan da zahmetsizce okuyabileceksiniz.

[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Alıntı ile Cevapla

Konu Sahibi Egitimci07 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir
Konu Forum Son Mesaj Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj Tarihi
E-Kitap Arşivi ( Ne Ararsan Var ) Kitaplar/Kütüphane enderhafızım 1 2910 01 Mart 2013 21:54