Konu Başlıkları: 'O an' Fotoğrafları...
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Mart 2013, 21:16   Mesaj No:13

enderhafızım

Medineweb Emekdarı
enderhafızım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:enderhafızım isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 5879
Üyelik T.: 28 Aralık 2008
Arkadaşları:32
Cinsiyet:Bay
Memleket:İst
Yaş:38
Mesaj: 3.185
Konular: 1383
Beğenildi:166
Beğendi:17
Takdirleri:216
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: 'O an' Fotoğrafları...



Soguk hava
Amerika Birleşik Devletleri'nde çekilen bir fotoğraf. Bu 'o' an soğuk havanın bir sonucu olarak oluşmuş. Belki ilk bakışta görüntüdekini yolda ilerleyen bir kamyonet zannedebilirsiniz. Ama aslında bu, denizde ilerleyen küçük bir vapurdan başka birşey değil..





Oyuncak müzesinde bir yansıma
Fotoğraf Rusya'da bir oyuncak müzesinde çekildi. Fotoğrafçı objektifini müzede sergilenen iki ilginç oyuncağa çevirmiş ve onları ve ilginç bir ayrıntıyı da fotoğrafına dahil etmiş. Müzenin küçük ziyaretçilerinden birinin yansıması da bebeklerin sergilendiği cam kabinin üzerine düşmüş. Ancak küçük kızın yüzündeki ifadeye bakılırsa, bu bebekler ona bildiklerinden biraz farklı gelmiş, hatta belki de onu biraz ürkütmüş.




Boğa güreşi
İspanya'daki boğa güreşlerinde çekilen bir fotoğraf. Başlı başına etkileyici bir gösteri olan boğa güreşinin unsurları kullanılan ışıklarla daha da keskinleştirilmiş . Üzerlerine düşen ışıkla boğalar daha da etkileyici görünüyor ama gölgesi arenaya düşen matadorun onlardan çok daha haşmetli göründüğü de bir gerçek. Zaten boğa güreşlerinde genellikle matadorlar galip çıkıyor…
Alıntı ile Cevapla