Konu Başlıkları: 'O an' Fotoğrafları...
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Mart 2013, 21:48   Mesaj No:20

enderhafızım

Medineweb Emekdarı
enderhafızım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:enderhafızım isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 5879
Üyelik T.: 28 Aralık 2008
Arkadaşları:32
Cinsiyet:Bay
Memleket:İst
Yaş:38
Mesaj: 3.185
Konular: 1383
Beğenildi:166
Beğendi:17
Takdirleri:216
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: 'O an' Fotoğrafları...



Filipinler'den bir 'o' an. Filipinler'de meydana gelen heyelanda yaklaşık 80 kişi hayatını kaybetti. Fotoğraftakiler, felaket bölgesinde hayatta kalanlar. Bu 'o' ansa, onlar kadar şanslı olmayan yakınlarının cansız vücutlarına bakarken elde edilmiş.



Fotoğraf, Çin Halk Cumhuriyeti Silahlı Halk Polisleri Teşkilatı töreninde çekildi. Hepsi hizadalar ama içlerinden birinin içi geçmiş olsa gerek, 'o' anda yüz ifadesi disiplinini bozuyor.



Acaba bu fotoğraf çekilmeden önce yaşadıkları başına gelmeseydi böyle bakar mıydı? Pasifikte'ki adalar cumhuriyeti Vanuatu'ya bağlı Ambae'de yaşayan bu çocuk, köyünün bulunduğu adadaki volkanın patlama tehlikesi yüzünden binlerce insanla birlikte evinden uzaklara taşındı. Bu nedenle de mango yerken fotoğrafını çeken AP Muhabiri Rick Rycroft'a bakarken araştıran bakışlarına 'o' anda endişe de eşlik etti. (Associated Press / Rick Rycroft)




Irak'ta Amerikan askerlerinin Suriye sınırı yakınlarındaki yerleşim yerlerinde yaptığı ev baskınları sıklaştı.Bunlardan birinde kız çocuğu, Amerikalı askerin silahının namlusunun ucundan evinin aranmasını izliyor. Ve saçının tellerinden yüzünün her zerresine, bakışından ellerine kadar bütün masumiyetiyle 'o' ana yükleniyor. Sonuçta da 'o' anda o karenin içinde yabanıllaşan silah, adeta bükülüp çerçeveden çıkmak istiyor. (Associated Press / Jacob Silberberg)
Alıntı ile Cevapla