Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Mart 2013, 12:13   Mesaj No:4

Esma_Nur

Medineweb Emekdarı
Esma_Nur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Esma_Nur isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 4458
Üyelik T.: 19 Ekim 2008
Arkadaşları:0
Cinsiyet:kadın
Memleket:sivas/istanbul/
Mesaj: 5.442
Konular: 575
Beğenildi:4537
Beğendi:6136
Takdirleri:24126
Takdir Et:
Standart Cevap: 'Boşanma dalgası Türkiye'ye geliyor!'

Avrupanın aile yapısıda ortadır, türkiyeninde.. Bizler müslümanız elhamdülilllah malesefki günümüzün en yaygın mikrobudur boşanmak.Sabretmek nerde kaldı ? sevgi nerde kaldı şefkat nerde kaldı? her işimize gelmeyen olayda aman ne olucak boşanırım olay biter!! hayır asıl o zmn başlar tüm sorunlar.. olabilecek sorunları hepimiz gayet iyi biliyoruz burda sıralamaya gerek yoktur.
kişiler neden evlenir? birbirlerinde sukunet ve şefkat bulmak için .Bunun tam tersi seyrediyorsa olaylar eşler birbirini hiç bir şekılde anlamıyorsa ne sevgi nede merhamet kalmamışsa çözüm olabilir.Boşanmak ALLAH c.c en sevmediği helaldir.Ama şuda varkı boşanma büyük bencillikdir .dünyaya gelen çocuklarını düşünmek zorundadır.eşler kişisel haklarından feragat etmek zorundadır.çocuklara analı babalı öksüz yetim yapmaya hakkımız yoktur. burda gene iş kadınlara düşüyor.kadınlar yaratılışdan erkeği idare edebilecek kapasitede yaratılmışdır.annelik demek sabır demek öyleki 3 erkeğin sabrı vardır kadınlarda...
3:200 - Ey iman edenler! Sabredin, düşmanlarınıza karşı sebat gösterin, nöbet bekleşin, Allah'dan gereğince korkun ki, kurtuluşa eresiniz.
__________________
Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım...

Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE....
Alıntı ile Cevapla