Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Mart 2013, 20:42   Mesaj No:67

muallime

Medineweb Sadık Üyesi
muallime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:muallime isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 14876
Üyelik T.: 01 Aralık 2011
Arkadaşları:13
Cinsiyet:Anne
Mesaj: 874
Konular: 134
Beğenildi:137
Beğendi:67
Takdirleri:484
Takdir Et:
Standart Cevap: Bir Sorum var Hocalarımızdan cvp bekliyorum...

tembel reis,sunu iyi dinle ,

Benim bir komsum var aileyi cok begenirim bana göre dört dörtlük bir aile ,20 yasinda bir genc kizlari vardi.Bu kiz ayni zamanda ögrencimdi.Anne Türkiyeye giitigi zaman kiz birdnbire ortadan kayboldu,ve tam 6 gün kendisinden haber alinamadi...
Anne türkiyede feryadi figan ediyordu.Biz anladik aslinda sevdigine kacmistir dedik,ama ne arkadaslari ne kardesi kimse bir sey bilmeyince ,organ mafyasindan tutta,her türlü korkulu ihtimaller icinde kivrandi aile.
Ailenin kulagina söyle bir haber gelir.Kiz ucmustur.Aile zanneder ki kiz ucurumdan uctu ve öldü.Halbuki ucakla gitmeye ucmak denildigi icin birisi ucakla gitmis yerine aileye uctu haberini ulastiriyor...

Ölüm haberinden sonra ailenin hali malum.6.günde polis ""kiziniz falanca evde ""diyerek aileyi kizin yanina götürüyor.Kizin muhtemelen internetten bulup kactigi cocukla yasanti olarak asla denk degiller.Kiz büyük bir pismanlik icindedir,ama geri dönmez,Sizi cok uzdum,cezami cekecegim der.Kactigi kisiyi ceza olarak görmektedir.Isin en kötü yani ise inanclarindaki ayriliktir.
Bu olay cok tazedir.

Hikaye bu kadar_anneye dedim ki-E ölüm haberinden sonra kizinin sag oldugunu ögrenince cok sevinmissindir.Affeder gibi olmadin mi?Annenin cevabi kocasiyla birlikte aynidir.

Keske ölseydi...

Genc kardesim gel büyük sözü dinle,kacipta mutlu olan hic ama hic görmedim.Bir tane bile ,Isin fetva tarafini kenara birak,Ana babanin rizasi olmadan bir adim gidemezsin.Baba senin isini begenmiyorsa daha iyi isler yapacagina ikna et..Senin görevin budur.
__________________


Alıntı ile Cevapla