Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Nisan 2013, 22:31   Mesaj No:3

MUHACİR.

Medineweb Üyesi
MUHACİR. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:MUHACİR. isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 26611
Üyelik T.: 14 Mart 2013
Arkadaşları:0
Cinsiyet:erkek
Memleket:istanbul
Mesaj: 65
Konular: 21
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: Diriliş Resulullah`a Yönelmektedir.

Alıntı:
bilinmez Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Rasulullaha yönelmek ve rasulullahı örnek almak,rasulullahın sünnetini uygulamak ve sünnete sahip çıkmak,rasulullaha mevlid okuyup,kutlu doğum yapmak ve salavat çekmekse vallahi günümüzde ki insanlar,rasulullahın ashabıni milyon kez geçmiştirler,çünkü rasulullahın yanıbaşında bulunan ashabı bunları yapmamış,ve heleki salavatıda sözden ibaret değil,bizzat rasulullahı ,başlarına gelecek her eziyete rağmen salavat(destek)lemişlerdir,kutlu doğum,mevlidde yapmamışlardir.

Demekki günümüz insanı bu işleri ashabdan daha çok yapmasına rağmen,asıl yanlışları,doğru bi peygamber tasavvurunda olmayışlarından olmasın....
Bilinmez kardeş hak yol belli batıl yok bellidir.Bundan dolayı peygamberimizi seven müminler peygamberimiz s.a.v olan bağlılıklarını göstergesi olarak bu programlar düzenlemektedir.Bu programların biçim içeriği anlatımı önemlidir.Konusu kutlu doğum her ne kadar taşıyorsa tevhid peygamberimizin hayatı boyunca tağuta ve küfre karşı olan mücadelesini anlatılmaktadır.mevlid olayıda evet peygamberimizi övemek anlamında bir siyeri beyit anlatılmaktadır, kürtçe türkçe.Bunu unutmamalıdır peygamberimiz a.s mekkeden medineye hicret ettiği sırda da medinede yesrib şehrinde müminler peygamberimizi öven beyitlerle,seriyelerle övmüşlerdir,Talel bedru aleyna hep bir ağızdan müminleri ALLAHın resulu karşılaması hele necaroğulların iki kızları Resullah için söylenen beyitler vardır.Ve peygamberimizi yesribde karşılayan ensarların ve necaroğulların kızları bu övgüden dolayı mehd ediyor.Müminlerde peygamberimizi hayat modelini ve mücadelesini öğrenmek için meydanlarda en güzel programlar hazırlayalarak Tevhid peygamberi önderi hayatını anlatılmaktadır.
Bilinmez üye böyle klasik basit tartişmalarla gündemi meşgul etmek ne anlatmak istediğini ve neden bu hayır yolunda atılan adımların hizmetlerin önüne setler olmaya çalışıyorsunuz.Bu şekilde düşünmek sizi ileriye değil bir arşın dahi islami hizmet yolunda yol alamazsınız. Görüyoruz toplumuzda her kese kafir,dir müşrikdir, veya v.b şeklinde düşünen müslüman halka kindar gözü ile bakmak harici zihniyeti tekfirci zihniyeti ile malesef islami toplumu tarafında hiçde hos karşılanmamaktadir. Ne zaman müslümanlar bu hastalıklı düşüncelerinden sıyrılıp vasat ümmet yolunda yek vucüt olmaya çalışacak.???
İslami hizmet alanında yapılan güzel hayırlar, hizmetler, programlar müslüman halkımızın yararınadır,

ALLAH c.c ayeti kerimede söyle buyurmaktadır: Hep birlikte Allah’ın ipine (Kur’an’a) sımsıkı sarılın. Parçalanıp bölünmeyin. Allah’ın size olan nimetini hatırlayın. Hani sizler birbirinize düşmanlar idiniz de O, kalplerinizi birleştirmişti. İşte O’nun bu nimeti sayesinde kardeşler olmuştunuz. Yine siz, bir ateş çukurunun tam kenarında idiniz de O sizi oradan kurtarmıştı. İşte Allah size âyetlerini böyle apaçık bildiriyor ki doğru yola eresiniz. Ali imran /103

Allahın ipinde ipini koparanlar ancak müslüman toplumumuzu eleştiren, islam için yapılan güzel amelleri hizmetleri hiçe sayanlar,müslüman toplumumuzu kötüleyenler bilsinlerki yapılan eleştirmeler abdullah ibnu selul izinden gidenlerin sıfatını yakıştırıyorum.

Peygamber sevdalıları platformu ve güzel hayır yolunda hizmet edenler Muhammedi sevda yolunda türkiye genelinde 200 den şehir şehir, köy köy, mahle mahle, ve yetmiyor dünya genelinde fransa, belçika, almanya, holanda, danimarkada ve daha nice isimlerini zikretmediğim yerler vardır, Rabbim hizmetleri daim kılsın inşaALLAH
.Peygamber sevdalıları hizmetlerini görün

[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Bilinmez kardeş çok iyi biliyoruz bugün bu güzel programları hazırlayanlar yani peygamber sevdalıları, tarih boyunca doğuda ve güneydoğuda iki ateş arasında islami mücadelerini sürdürmüşlerdir, çogu müslümanlar pkk tarafında kimisi derin devlet tarafında şehid edildiler, evet çok iyi biliyoruz ki nebevi peygamberi sevmek nebevi metoddan geçer, eziyet çile çekmeden öyle rahat belleş kolaymıdır? Nice müslümanlar 90 lı yıllardan çekilen zülm yüzünde binlercesi halen ceza evinde inancı uğruna ALLAH içinyusufiler yatmaktadır, Ve binlercesi yerlerinden yurtlarından muhacir oldular.İnanacı uğruna hicret ettiler.
Müslümanları eleştirenler nebevi metotdan söz edenler,hayatlarından (n ) esi bile yoktur, ancak tek dertleri müslümanları eleştirmekdir. Çünkü başka dertleri hastalıkları yoktur.
Bilinmez bey o kadar nebevi metotdan söz ediyorsunuz.Buyrun bu peygamber sevdalıları şehadet mektebinde şehadet şerbeti içen şehidlerin hayatlarını okuyunuz inşaALLAH ALLAHın fırkası, ALLAHın askerlerine, muvahidlerlere karşı eleştiri oklarını kendine karşı doğrultursun.

[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bilmeden kırıcı yazılarımı yazmışsam haklarınızınızı helal edin. Bütün mü’minler kesinlikle kardeştirler. Öyleyse kardeşleriniz arasında sulhu, barışı sağlayın, din ve dünya işlerini, sosyal ilişkilerini düzeltin, geliştirin. Allah’a sığının, emirlerine yapışın, günahlardan arınıp, azaptan korunun. Ola ki, ilâhî merhamete mazhar olursunuz. HUCURAT/10 ayeti kendine şiar edinen mümin kardeşlerimize selamlar.

Sözlerin en güzeli ile Ve ahiru davana enil hamdülillahi rabbil alemiyn.selam ve dua ile firmanillah.
Alıntı ile Cevapla