Konu Başlıkları: Myanmar kutlu doğum
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Mayıs 2013, 07:02   Mesaj No:23

MUHACİR.

Medineweb Üyesi
MUHACİR. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:MUHACİR. isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 26611
Üyelik T.: 14 Mart 2013
Arkadaşları:0
Cinsiyet:erkek
Memleket:istanbul
Mesaj: 65
Konular: 21
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Myanmar kutlu doğum

Alıntı:
bilinmez Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Sayın muhacir,benim amacım hak ve batılı ortaya ahlaki bi şekilde islamında gösterdiği uslupla ortaya koymaktır,kimsenin üzerinde zorlayıcıda değilim,kimseye hakarette etmemişim,sizin islam anlayışınız ve islamdan anladığınız ipini koparmak ise,buyrun ipnizi,halatınızı dolayın,dolamak istediğiniz yere ve size selam olsun......
sayın kendinizi bilinmez üye bu konunun başından beridir takipçisiyim, Daha önce ki konu başlığı ile yola çıktığımızda putlu doğum ve konu içeriği ile sinsice islama saldırgan tavrınızdan belli olmuyorsun, bir harici zihneytiyle tekfirci düşüncesiyle yazıyorsun, Adeta daldan dala atlayan maymun misali oynama başlıyorsun, ve hangi zihneyete sahip olduğunda neyi savunduğunu da sende bilmiyorsun. Nebevi metodan söz ediyorsun yazdıkların ile düşündüklerin nebevi metodun(N) si bile rastlamak mümkün değil. islam davet metodunda hangi çizgisinde müslüman kardeşlerini karalamak iftalar atmak onlari nersinde yazar.İslam siyer tarihinde islami nebevi metodunda baş kaldıran fitneye fesada ve tefrikaya yol açan düşüncelere müslümanlara iftira atan abdullah ibnu selül gibi ancak ümmetin münafıkların sıfatına rastlanmıştır.Bilinmez üye sen yazdıkça batıyorsun battıkça çırpınıyorsun boğulmaya doğru yol almışsın başka sana burda bir forumda ne islami daveti nede gerçekleri anlatmak seni ikna etme olanağı olmaz. Allah c.c kur'anı azimuşanda söyle buyurmaktadır ( Hep birlikte Allah'ın ipine sarılın ve ayrılığa düşmeyin. Allah'ın size olan nimetini anın. Hani siz birbirinize düşmandınız Allah gönüllerinizi birbirine yaklaştırdı da O'nun nimetiyle kardeşler oldunuz. Bir ateş çukurunun kenarında idiniz Allah sizi oradan kurtardı. Doğru yola erişmeniz için Allah size ayetlerini böyle açıklıyor. Ali imran -103 ) Eğer bu fitne fesat ortamında ALLAHın ipine nasıl gerekiyorsa kuran ve sünnetullah doğrultusunda bağlanmak her mümine farz aynındır. Fakat ipini koparan tıpkı sizin gibi düşünen biri için ancak bunu derim ipini koparan ipsiz derim.

Kendini bilinmez üye şu hakikati iyi ALLAH c.c ayeti kerimede söyle buyurmaktadır (Ey iman edenler, eğer bir fasık, size bir haber getirirse, onu 'etraflıca araştırın'. Yoksa cehalet sonucu, bir kavme kötülükte bulunursunuz da, sonra işlediklerinize pişman olursunuz. HUCURAT-6) Bu ayetin mealine binaen siz kendini bilinmez üye önceki paylaşımlarda açıklamalarda yola çıkarak hizbullahi müslümanlara atılan iftiralar karalamalar,ve ehli küfrün görsel ve yazılı medyası diliyle konuşmak münafikin ahlakından dır ancak.Bu nedenle ne konuştuğunu ne yazdığını etraflıca araştırmadan bilmeden iftiralar atmak hz aişe (ra) anemize atılan ifk olayından ne farkı vardır sizce. Eğer biraz vicdan ve müslümanlar için negatif düşüncelerini pozitif düşünceye yol almak istiyorsan huseyni sevda hizbullah kendi dilinde savunmalar kitabını okumanı tavsiye ederim.

90 lı yıllarda doğu ve güneydoğu bölgesinde iki ateş ortasında ençok yara alan müslüman hizbullahi kardeşler oldu.Bir taraftan pkk koministleri bir taraftan derin devleri jitemi tarafında eziyete haksızlığa uğratıldı.Nice müslümanlar yerlerinden yurtlarından hicret etmekte oldular, kimisi şehid abduselam irdem gibi, şehid cemal gibi, ve şehid orhan hoca gibi daha yüzlerce şehidin isimleri hangisini burya yazsam ki ancak kelimeler kifaye kalır. aciz klaviyem onların mücadelelerini anlatmakla bitmez.
müslümanlara atılan iftialar ve hainlere kendi kulaklarına küpe etsinler bu beldede kim haindir kim işbirlikçidir
en güzeli bu eser de haykırmaktadır. Bilimez üye bu eser sana senin gibi düşünenlere gelsin buyrun dinleyin vicdan terazisinde kendinizi bir daha tartın. vicdanın sesini bir daha dinleyinizz. ALLAHın selamı hak ve hakikkati anlayanların okuyanların ve yaşayanların üzerine olsun selam ve dua ile fiemanillah

[YT]udSwPYJz-as[/YT]
Alıntı ile Cevapla