Konu Başlıkları: Myanmar kutlu doğum
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Mayıs 2013, 07:10   Mesaj No:24

MUHACİR.

Medineweb Üyesi
MUHACİR. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:MUHACİR. isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 26611
Üyelik T.: 14 Mart 2013
Arkadaşları:0
Cinsiyet:erkek
Memleket:istanbul
Mesaj: 65
Konular: 21
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Myanmar kutlu doğum

Alıntı:
Abdulmelik Üyemizden Alıntı Mesajı göster
muhacir kardeşim,
burada islam ahlak kurallarına uyulduğu sürece,küfür hakaret edilmediği sürece,herkes fikrini düşüncesini hür bir şekilde dile getirir.mezhebimizde değil,düşüncemize/meşrebimize aykırı yazıyor diye kimseye neden böyle düşünürsün sormayız,kapıyı göstermeyız.buraya bir ateist bile gelse fikrini hür bir şekilde yazar.ŞARTIMIZ KÜFÜR HAKARET EDİLMEYECEK,İSLAM AHLAK KURALLARI ÇİĞNENMİYECEK.uye olurken medineweb kurallarını okumuşsanız orda görürsünüz.
burası ne kürt sitesi ne türk sitesidir.ne şiidir ne vahhabidir.islami ahlak kurallarına uyulması kaydıyla herkesin yazabileceği bir islami sitedir.
bilinmez adlı uyemizin bir tek küfür hakaretini göster banlıyalım.ama sizin gibi düşünmediği için banlanma talebi varsa kusura bakmayın!
kimseyı buraya zorla getirmediğimiz gibi kimseyede zorla git demeyız.ahmetmeydani fikirini değil küfrünü/hakaretini kendisine yakışmayan bir uslubu konuşturdu.ve başeditörümüz tarafından kalıcı banlanmıştır.dolayısıyla ister kalır ister gidersiniz.kimse burada bize şart koşmamalı boşa kürek çekmemeli.
saygılar...
admin abdulmelik kardeşim, hani derler ya hakim bey kalem sende ister kır ister beraat et et misali ve siz yönetici kardeşler ahmetmeydanı kardeşim için yazdıklarını sonuna kadar bende onaylıyorum.
eğer kendini bilimez üyeye o pkk'lıların atmış olduğu iftiaralar gibi yazmış.ancak bilimez üye koministler pkk lı irkçılar düşüncesini tavsir etmiş bu nedenle amedmeydanıda o sözünü yerinde buluyorum. eğer sizlerde ahmedmeydanı yerinde olsaydınız iftiralar ve fasıkların getirmiş olduğu yazısı nedeniyle aynı şeyi düşünürdünüz yazardınız. Çünkü güneydoğudan pkk irçılardan en çok canı yanan güneyli doğulu inançlı kardeşlerimiz olmuştur. sayın admin biraz vicdanızın sesini dinleyin, ahmedmeydanına yapılan banlama haksızlığı bir daha kendinize ve nefsinize hesap sorun. selam ve dua ile hayırda kalın admin kardeşim.
Alıntı ile Cevapla