Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Mayıs 2013, 12:14   Mesaj No:3

EyMeN&TaLhA

Medineweb Emekdarı
Avatar Otomotik
Durumu:EyMeN&TaLhA isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 21422
Üyelik T.: 08 Kasım 2012
Arkadaşları:36
Cinsiyet:
Mesaj: 3.299
Konular: 784
Beğenildi:131
Beğendi:34
Takdirleri:141
Takdir Et:
Standart Cevap: "Beyaz Ekmek Morfin Gibi" Peki Ne Yemeli?

Alıntı:
saime1 Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Allah razı olsun çok değerli ve korkutucu bilgiler....ekmeğe katılan maddeler insanı korkutuyor fakat ne yazıkki yinede insanlar yiyorlar.bir tavsiyem var naçizane...
ekmek makineleri gerçekten çok ucuz, evde ekmek yapımı çok kolay ve pratik.daha iki gün önce ekmek makinem bozuldu tamire verdik ve yeni birtane alalım dedik..160 tl.herkes alabilir ve ekmeğini kendisi pişirebilir.çok çeşitli programları var 13 saat sonrasına pişirmesi için programlanabiliyor.tabii isterseniz aynı anda çalıştırabilirsiniz.2 yıl garantisi var.. çok çeşitli ekmekler yapabilirsiniz.üzümlü.cevizli.aklınıza gelebilecek her çeşit..
ve inanın insan kendi yaptığı ekmeğin bir kırıntısını bile ziyan etmek istemiyor..tavsiye ederim
not:kuru gıda halinden un alabilirsiniz tam buğday unları var,çavdar unu,beyaz un..
bende yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum.sadece un,tuz,yağ,maya,şeker katıyorsunuz yoğurmayı dahi 3 saat içerisinde kendisi yapıyor. ölçekleri mevcut zaten.ve şeker,tuz,un ve yağ oranını görseniz çok şaşırırsınız neredeyde 2 yemek kaşığı kadar sıvıyağ var 700 gr ekmekte.tam buğday unu ile de çok lezzetli oluyor.esmer yada beyaz ekmek seçenekleriniz de mevcut.2-3 gün hiç bayatlamıyor üstelik.
Alıntı ile Cevapla