Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Mayıs 2013, 01:36   Mesaj No:16

inşirah 34

Medineweb Acemi Üyesi
Avatar Otomotik
Durumu:inşirah 34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 27063
Üyelik T.: 04 Nisan 2013
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 20
Konular: 0
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Türkçe Olimpiyatlarının Perde Arkası

Alıntı:
siz dışardan bir gözle yorum yapıyorsunuz ,iyi güzel de din kardeşim ..ben diyorum ki bu kadar savunduğunuz bu kesimin içinden geliyorum.aynanın ardında sırlı yanı, yansımayan bir yüzü daha var.
Kusuruma bakma ama beni sizin nereden geldiğiniz , kendi şahsi düşüncenizle kimler hakkında ne düşündüğünüz hiç ilgilendirmiyor. Aynanın sırlı yanıyla ilgili laf söyleyen kişilere bakıyorum ve onlardan öylesine tiksiniyorumki,(ulusalcı ergenekoncu cevreler, kaba softa ham yobazlar, kafatascı faşistler, oda tv,aydınlık, cumhuriyet.,cemaat içi menfaatsel çatışmaları, yenemeyen çiğerin mundar oluşu.......) dolayısıyla söylemde aynı paydada kalanların özellikle sorguladığım şekliyle şekilde görüldüğü gibi baştan sona düzmece ,yalan,iftira, karın agrısı,çekememezlik kokan bir haberle yanyana duruşları bende farklı çağrışımlar uyandırıyor ki benim meselem buda değil.

Bu haberin çirkin bir şekilde en başından sonuna kadar geçirdiği değişim ve hazırlanışına sinen art niyet. Sizde haberi sorgulayın göreçeksiniz gerçekden,saygıdan, edepden fersah fersah uzaklığını, sadece biraz gayret.
Alıntı ile Cevapla