Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02Haziran 2013, 12:00   Mesaj No:30

AhmetMS

Medineweb Acemi Üyesi
Avatar Otomotik
Durumu:AhmetMS isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 24697
Üyelik T.: 08 Ocak 2013
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Memleket:İstanbul
Yaş:42
Mesaj: 17
Konular: 0
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Türkçe Olimpiyatlarının Perde Arkası

"Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz." sözü gereği, kişinin sözlerine değil yaptıklarına bakılmalıdır ki, o kişi hakkında yargıya varılsın.

Bu olimpiyatların amacının "Türkçe'yi sevdirmek yada buna benzer" bir organizasyon olduğuna inanmıyorum çünkü, organize edenlerin (bilerek yada bilmeyerek) hangi düşünceye hizmet ettiklerini biliyorum "Dinlerarası diyalog" zırvasıdır.

Bir Müslüman olarak; hem dinen hoş görülmeyen/sakıncalı olan, çalgı, türkü vs. gibi enstrümanların kullanılmasına hemde (günümüzde artık aşikare propagandası yapılan) dinlerarası diyalog zırvasına karşıyım.

Eğer bir organizasyonun arkasında, dinlerarası diyalog zırvasını savunan birileri varsa, o kişilerin yatıkları her işe şüphe gözüyle bakarım.

Mavi marmara olayında ölen şehitlerimiz için, üzülme yerine, "otoriteden izin alınmalıydı" gibi beyan veren, dinlerarası diyalog zırvasının baş mimarlığını yapan, yurt dışındaki okullarında (hristiyanlık ve yahudilik bir dinmiş gibi) 3 dini bir arada okutturan, (sanki babasının tarlasıymış gibi) Muhammedun-Resulullah, sözünü demese dahi, gayri müslimleri cennete sokmaya çalışan vs. gibi sözlerin sahibinden, din adına olumlu bir sonuç beklemek yanlış olur.

Kısacası, makalede yazılanlardan ziyade, olayın perde arkasını da görmek gerekir...
Alıntı ile Cevapla