Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09Haziran 2013, 23:00   Mesaj No:82

inşirah 34

Medineweb Acemi Üyesi
Avatar Otomotik
Durumu:inşirah 34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 27063
Üyelik T.: 04 Nisan 2013
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 20
Konular: 0
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Mustafa İslamoğlu hakkında tartışma

Ainesi işdir kişinin lafa bakılmaz demiş atalarımız,
nede güzel söylemiş. Aslında bu sözü tamamlayaçak başka sözde söylemiş,
yazılanların çirkinliği karşısında yazılsada olur yazılmasada zaten ;
''görünen köy kılavuz istemez''diyerek başka bir hakikati söylemiş atalarımız.
Ara ara sözde islami forumlara bakıyorumda sanki bazıları bu ülkede yaşamıyorlar,
nerede yaşıyorlar onu bilmiyorum ama bu ülkenin gündeminden ve hassasiyetlerinden çoook uzaklar onu biliyorum.

En basiti şu çirkin Mustafa İslamoğlu hakkında hâlâ şu seviyede yapılan tartışmalar bunun delili. Bu gün Haliç Kongre Merkezini tıklım tıklım dolduran binlerce Kur'an sevdalısı kişiler , bu kişilerin yüreğini , kulaklarını, bilinçlerini çiltlerce kitaplarına, tefsir derslerine ve onun hitamuhu miskine, esma derslerine ve onun hitamuh-u Miskine açmış aydınlık yüzlü ,salonu tıklım tıklım doldurup yan salonlardan sinevizyonlardan seyredip salon dışına taşan Kur'an talebelerinin gündemidir sahiçi gündem. Oysa sözde islami forumların gündemi hâlâ karanlıkda salya sümük küfür etmek, tekfir etmek, kuruntu ,vehim,kirli bilgi,nefret düşmanlık üretmek.

Şu an Taksimde orada burada tek dertleri islami değerlerimize düşmanlık,nefret özlemlerini üçbeş agaç ardına perdeleyip salya sümük küfür edenler asla sözde islami forumların gündemine düşmüyor, hele bakın buradaki forum sayfalarına görebileçmisiniz. Hele birisi gündeme taşısın görün , nasıl tekfir,nefret, hakaret söylemleri sökün eder. Tıpkı gezi parkındaki nefret söyleminin kopyaları gibi.

Bir başka yerde bir başkası statları dolduran onbinlerle başka güzel etkinlik yapar yine sözde islami forumlarda , ülke gündemi,hassasiyet ve degerleriyle zerre alakası olmayan nerede yaşayıp, nereden beslendikleri mechul şahısların tekfirleri,karalamaları,nefret ve düşmanlık söylemleri sökün eder. Aslında yapılan sahih hizmetler, gayretler, hizmetlerin mükemmelliği yanında sövgüçülerin, meyveli agaçı taşlayanların , dev kervanlar yürürken kuru gürültü yapanların son çırpınışları, görün bakın bu ülke halkının bagrına Kur'an degerlerini aşılayan Mustafa İslamoğlu ve benzeri değerli gayretkeşlerin çalışmaları ve halkın bunlara teveccühleri , halkın ,ümmetin üzerine yüzyıllardır sökün eden vehim,hurafe, cehalet,mezhepçilik, bedevi taassubla tekfir,nefret düşmanlık, uyuşukluğa,miskinliğe, sufli kaderçiliğe, güç karşısında yalakalık yapmaya yada uyuz teslimiyete sevk eden hurafe ,vehim karanlığını yeneçek ve inşaallah yarınlar , vahyin aydınlığı ile inşa olmuş aydınlık bir ümmetin ve tüm insanlığın ihtiyaçı olan Tevhid ve Adalet günlerinin muştusu olaçak.
Alıntı ile Cevapla