Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17Haziran 2013, 08:03   Mesaj No:6

bilinmez

Meal Gurubu Üyesi
Medineweb Emekdarı
bilinmez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:bilinmez isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13966
Üyelik T.: 27Haziran 2011
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 2.154
Konular: 309
Beğenildi:178
Beğendi:15
Takdirleri:560
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: SIRATIL MUSTAKiMDE ŞAHiDLiK..[deneme yazıları]

Ayrca esedullah bey ben, Allah,din ve Rasul tasavvurumu kurandan alan birisiyim,sizin bunu anlamanız çokta kolay değildir şuan için ,çünkü ben ve siz aynı kaynaktan beslenmiyoruz..

Yani kuranda rasulleri tanıtan Allah onların güçlerindende bahsetmiş,hatta bazı Rasuller insanlar tarafından işkencelerle öldürülmüş,şehid edilmişlerdir.bu insanlara karşı ,insan üstü güçleri olmadığını ve toplumsal bi gücede sahip olmadıklarının delilidir.

sizin din anlayışınız bunlara şuan anlayamaz,çünkü sizin gavs,kutup,sadat,şeyh anlayışlarınız İNSAN ÜSTÜ GÜÇLERE SAHİP,ve sıkıntılarda HİMMET[yardım] İSTENİZCE,her yere yetişip,güçlerinin her sıkıntıya yetişeceklerini idda ederler..

İşte kuran ,yanı başında işkencelerle zulme mağruz kalmışlara karşı,Peygamberlerin bile İNSAN ÜSTÜ GÜÇLERİNİN OLMADIĞINI,ve ancak o anki bulundukları GÜÇLERİYLE MÜDAHALE EDEBİLİRLERİ ANLATIR insanlara,siz ise yok Rasulullah ,ALEMLERE RAHMETTİ DEYİP,BU AYETLE ,ZULME KARŞI GÜCÜDE VARDI DEMENİZ ÇOK TRAJİ KOMİK olmuş..

vardıda gücü Rasulullahın,neden mekkede yapılan o kadar işkenceli zulumlere karşı kullanmadı da,medinede DAHA SONRA OLUŞTURULAN GÜCLE,DAHA SONRA FİLİ Bİ GÜÇ KULLANDI...ve zaten mekkede Allah ta böyle bi fili güc istemeişti,çünkü Allah ne Rasllerinden ,nede diğer insanlardan veremiyeceklerini istemez,daha sonra medinede böyle bi fiili tavrı,kendileri oluşturunca Allah ta onlardan bu sefer böyle bi fiil istemiştir.

NOT..Ayrıca siz Rasulullahın alemlere rahmet oluşunuda anlamış değilsiniz...ve bu yanlış din tasavvurunuzdan kurtulmadığınız müddetçe çok yanlış anlayacaksınız...
__________________
önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ...
Alıntı ile Cevapla