Alıntı:
Dur_Hele Üyemizden Alıntı
hemeşerum tevhitle uğraştın kurcaladın tarttın mantığını çalıştırdın hatta "amin" demenin bile şirke sokacak kadar enteresanlaştın.
kurban olayım bari fıkıhı rahat bırak.mantık yürütmekle olmaz bu işler.mantık ile çözüm katii olsaydı mesh yaparken ayaklarımızın altını meshederdik üstünü değil.mantık ile olsaydı necis olan sidik sadece abdesti bozar ama tahir olan "m...." cunup yapar.
karzı hasen nedir o halde? muhtaç olan komşuya zamanı geldiğinde ödemek şartıyla verdiğin borç değil mi?
fecri hocamızı güldürmüşsün  ferdi yanımda ve görseydin halini sana neler saydığını.site yönetiminin dikkatine der uyeliğimi iptal edin diye konu açmak zorunda kalırdın     |
DURHELE,gündeki olay karzı hasen olmuyor,çünkü VERİLEN BORCA İLAVE EDİLEN Bİ MENFAAAT BEKLEME VAR...
Yani gündekiler birbirine borcu,BİRBİRLERİNE ÖDENECEK TUTAR İLE BİRLİKTE,KENDİLERİDE ONLARINDA YAPTIĞI GİBİ BORÇ VERME ŞARTIDA VAR EKSTRADAN

,
Yukarda fecr abiyede sordum,aramızda 10 lira borç alıp verirsek bu karzı hasen olur,yalnız BEN ŞU ŞARTI KOYARSAM OLMAZ,SİZE VERECEĞİM BORCA KARŞILIK SİZDE BANA BORÇ VERİRSENİZ ŞARTI EKSTRA Bİ ŞARTTIR,bunu anlatmaya çalışıyorumdüşünceli000 hemşerim,o deliyede selam söyle,daha akıllanmamış
not..konuyu münazara ediyoruz kimse sıkılmasın,her insan ilgi alanına göre bu sitededir,bende dinimi daha dikkatli yaşamak için gayret edenlerdenim