Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19Haziran 2013, 09:41   Mesaj No:19

bilinmez

Meal Gurubu Üyesi
Medineweb Emekdarı
bilinmez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:bilinmez isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13966
Üyelik T.: 27Haziran 2011
Arkadaşları:0
Konular: 309
Beğenildi:180
Beğendi:15
Takdirleri:560
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: Halk arasında yapılan gün olayının sakıncaları..

Alıntı:
FECR Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Sen birisine borç verdiğinde mesela 1 senelik, o zaman sana göre bir senelik zaman faiz mi sayılıyor? Güldürme beni yine
Borç da zaten zaman söz konusu olur, zaman yoksa zaten o borç olmaz peşin alışveriş olur.Sen hiç hayatında gün olayına bizzat şahitlik yaptın mı yoksa kulaktan dolma bilgiye mi konuşuyorsun? Günde tekrar ediyorum kimsenin fazladan , extradan para fazlalığı aldığı falan yok. Mantığını nasıl işletiyorsun seni anlamakta zorluk çekiyorum.
"Bilmediğin şeyin ardına düşme; doğrusu kulak, göz ve kalp, bunların hepsi o şeyden sorumlu olur." İsra-36

Sayın abim,günde HER KES BİRBİRİNE VERECEĞİ BORCU ,ŞARTLI VERİYOR...Yani ben sana borç veririm ,ama sende bana borç verirsen şartı var..

yoksa herkes verdiğini biryerde toplayıp,örneğin 10 kişiler bunların her ay verdiğini bi havuzda toplayıp,10. aydada toplanan parayı dağıtslar bu meşru olur,bi sakıncası yok,BUNUDA HİÇ BİRİ KABUL ETMEZ,NEDENİ NEDİR ACABA..

Ben size 10 lira borç verip,yalnız bu 10 lira borcumun KARŞILIĞINDADA 10 liramı ve BANA SİZİNDE,DAHA SONRA ÖDEYECEĞİM BORCU VERMEK ŞARTIYLA VERSEM İŞTE BU KOŞTUĞUM ŞART MEŞRU OLMAZ VERDİĞİMDE BORÇ DEĞİL,BORCA İLAVE BORÇ İSTEME EKLENTİSİ OLUR,gündede bu olay var....YETER DA,HEP BAŞA SARACAZ YOKSA