Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20Haziran 2013, 15:00   Mesaj No:19

inşirah 34

Medineweb Acemi Üyesi
Avatar Otomotik
Durumu:inşirah 34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 27063
Üyelik T.: 04 Nisan 2013
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 20
Konular: 0
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Türkçe Olimpiyatlarına cemaat içinden bir tepkİ,...

Yazı üzerinde fırtınalar koparmadan evvel zahmet edip hiç yazıyı sorgulayan oldumu açaba.?
Ne hikmetse her Türkçe olimpiyatları öncesinde ve sonrasında birileri (ki öyleki birbirlerini bir bardak suda boğaçak kadar farklı birileri) yanyana gelir ve feryad fiğan koparırlar,salya sümük sövgüye başlarlar. Kaba softa ham yobazından ulusalcısına, kemalistinden kafatasçı faşistine ne ararsan bulursun. Hayır adına tek eylemlerini bulamazsınız eylem adına sövgü, kin ve nefret dışında varlıklarının esamesi okunmaz. Nerede güzel bir çalışma var, gayret var yarasalar gibi ortalığı velveye verirler.

Daha öncede böyle çirkin bir haber servis edilmişdi ve orada da sorgulamışdım. Bundan bir kaç yıl evvel ırkçı faşist bir sitede yayınlanan haberi sözüm ona dinçiş bir site , hurafeci, ergenekon işbirlikçisi bir siteden haber harmanlayarak içindeki nefreti kusmuş bunu ganimet sanan biride habere teşne olmuş sorgulamadan servis etmişdi. Ama maksat ilke, tutarlılık, adalet olmayınça böyle olması kaçınılmaz oluyor.

Bu haberde tıpkı öylesi çirkin bir haber. Zahmet edip başlığını sorgulayıp googleden araştırın bakın ilk kaynağını ve bu endişeli kişinin varlığına ulaşabileçekmisiniz.? Hatta bakın kimler teşne olmuş ve sazan gibi atlayıp yaymış internetde bu faili mechul haberi ve kimlerle yanyana kolkola feryat ediyorlar. Tıpkı geçen haftalarda,Gezi parkı üzerinden en çirkin mihrtakların internetde sahtekarça,ahlaksızca , ihanet derecesinde çirkin bir art niyetle servis edilen internet yalanlarına ne kadarda benziyor.

Haberin içeriğine hiç girmeyeçeğim zira bu kadar ahlaksızca servis edilen bir haberi ciddiye alıp zaman harcıyaçak kadar müsrif değilim, şu kadar zaman kaybınıda sadece ortadaki açık sahtekarlığa dikkat çekmek için ayırdım.
Alıntı ile Cevapla