21 Ağustos 2013, 19:22
|
Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 30138 Üyelik T.:
23 Temmuz 2013 Arkadaşları:0 Cinsiyet:Bay Memleket:Kayseri Yaş:68 Mesaj :
310 Konular:
287 Beğenildi:72 Beğendi:0 Takdirleri:60 Takdir Et:
Konu Bu
Üyemize Aittir! | Ötelere alıp götüren sualler sevdası…/Mustafa Cilasun Ötelere alıp götüren sualler sevdası…/Mustafa Cilasun
Ötelere alıp götüren sualler sevdası… Aziz nefes Sureti İrade kardeşim derki;
Orjinal boyutu icin tiklayin 960x960px and 97KB.  Böylesi veciz ifadeler karşısında Meftun olmamak ne kadar kabil, dil susmuş hal konuşmuş Kalbi dostluğuna kabul edilmeyi ne çok isterdim Rahleyi tedrisatında, hali edeple yol almayı Aşk ve sevdanın közünde yanmayı, O’na adanmayı Varlığın esaretinden kurtulup, nuruyla buluşmayı Hayat memat ilişkisinde aldanmamayı Avuntular furyasından kurtulmayı Bedenin değil, ruhun inşirahında solmayı Haşyet hassasiyetiyle mücehhez olmayı Huzur-u divana dururken kaybolmayı İbadet ve teatin iştiyakıyla buğulanmayı Her türlü mecazilikten kurtulmayı Nefsi pişkinlikten sıyrılmayı Miskinliği dışlayıp, cehte koşmayı Aktif akıl ve aktif vicdan sahibi olmayı Akıl, ilim, irfan, idrak, ihsan dirliğinde yaşamayı öğrenirdim… Bilmem ki başka bir kelama hacet var mı? Mustafa CİLASUN [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
| |