23 Ağustos 2013, 12:51

|  

Mesaj No:1  |  
       Durumu:     Medine No :  30138   Üyelik T.:
23 Temmuz 2013   Arkadaşları:0 Cinsiyet:Bay  Memleket:Kayseri    Yaş:68    Mesaj :
310 Konular:
287  Beğenildi:72 Beğendi:0  Takdirleri:60  Takdir Et: 
	   Konu Bu  
				Üyemize Aittir!     |       Buğulu yürekler, suskun gözler, boynu bükük nefesler ne der…/Mustafa Cilasun         Buğulu yürekler, suskun gözler, boynu bükük nefesler ne der…/Mustafa Cilasun             Üşüten ve titreten zamana Bir sözüm olmalıydı,  Hiç değilse melalim konuşmalıydı Ne kadar hicranım varsa, hüzün  Her daim yüreğimde kaim olan acıysa Sormalıydım, birilerine anlatmalıydım,  Nefesi sahibine vermeden doyasıya haykırmalıydım   Ne gözyaşım diner Ne yüreğimde ki yara gülmeme ister Buğulu yürekler, suskun gözler,  Boynu bükük nefesler ne der Lahzalar içindedir gizler, hikmeti  Bilinmeyen nasipler, umudu solduran vakitler   Şair diyorlar… Ne kadar sefil olduğumu bilmiyorlar Nadanlığım aşikârdır, fakat  Himmet ediyor, görmek istemiyorlar Kalbi hassasiyet ne demektir öğrenmemi,  İbretiyle nefeslenmememi bekliyorlar   Kitap soruyorlar… Nasıl bir gönül ve izan  Sahipleri ki layık görüyorlar Ve fakat ne yazarım ve ne de şair  Yüreğine layık olan mükâfatım Sadece gönlüne düşeni yazmaya çalışan,  Vakit gelip gitmeden paylaşmaktır muradım   Rabbim sahibimdir Varlığımın ve adanmışlığımın  Yegâne adresidir Niyazım ve idealim, düşlere giren  Hülyalarım yolunda şehit olmaktır Hakkıyla beceremediğim kulluk ve ihsana,  Ecir ve yolunda ceht ancak böyle ulaşırım   Artık vaktin sonlarındayım Uzatmaları yaşayan bir hicranı vicdanım Tedavi görmüş bir kalbin, son dem  Can çeken melalin hissiyatındayım Hanif bir kul olmayı başaramadım,  Her ideal ve azminde O’nun rızasına kanamadım   Mustafa CİLASUN  [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]     
			    |  
  |   |        |