Açıköğretim Sistemindeki Öğrenciler İçin e-Kitap Ve e-Televizyon
e-Kitap & e-Televizyon
Anadolu Üniversitesi’nin Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerindeki bölüm ve
programların tamamı 2012-2013 öğretim yılı itibariyle yıllık sistemden dönemlik-kredili
sisteme dönüştürülmüştür.
Bu aşamada tüm kitaplar yenilendi ve e-öğrenme ortamlarının yeni yazılan kitaplara göre
hazırlanma süreci devam etmektedir.
Bu süreçte öğrencilerimizin yararlanması için e-öğrenme ortamlarında e-Kitap ve eTelevizyon hazırlanmıştır.
e-Kitap
Tüm ders kitaplarının elektronik biçimi (PDF) Açıköğretim e-Öğrenme Portalında
yayınlanmaktadır.
Ders kitaplarına ulaşabilmek için
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresindeki ilgili fakülte
başlığı altında yer alan bölüm veya programı seçmek yeterlidir.
e-Televizyon
Öğrenciler TRTOKUL kanalında belirli tarih ve saatlerde yayınlanan ders programlarına
internet aracılığıyla istedikleri yerden ve istedikleri anda erişebilmektedirler. Derslerin TV
programlarını yayınlandığı saatte izleyemeyenler ile izleme fırsatı bulan ancak yeniden
izlemek isteyenler ders videolarını internet aracılığıyla izleyerek daha esnek çalışma
saatlerine sahip olabilirler.
Çekimi yeniden yapılan derslerin videolarına
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden kolayca
ulaşılabilir.
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinin DERSLER bölümünden izlemek istediğiniz dersleri
seçebilir veya TRTOKUL kanalından canlı izlemek isteyen öğrenciler YAYIN AKIŞI
bölümünden derslerin yayınlandığı gün ve saatini öğrenebilirler.
Arkadaşlar kontrol ettim sorunsuz çalışıyor...E-Kitapta ve Videolar da sıkıntı yok...Kolay gelsin... Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun...(inşallah)
Alıntıdır...
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] olarak indir;