Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Kasım 2013, 19:40   Mesaj No:23

Ehlibeyt

Medineweb Usta Üyesi
Ehlibeyt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Ehlibeyt isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 21267
Üyelik T.: 02 Kasım 2012
Arkadaşları:8
Cinsiyet:Erkek
Memleket:Dünya'lı...
Mesaj: 283
Konular: 47
Beğenildi:14
Beğendi:8
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: ""Tasavvuf/Büyüklerinin/Şirkleri""

Alıntı:
Esma_Nur Üyemizden Alıntı Mesajı göster
yorumlarınızı yazarken süzgeçden geçirip öyle yazın yzılarınızı burda herkes usulune göre tartışsın diyoruz..uyarmak görevimiz size özelden cevap vermek istemedim agresif tavırlarınızdan dolayı buraya bir daha gelmemekle uyarmışsınız isabet olur efenim... sizin bu agresif tavırllarınızı anlamış değilim uyarı almak zoruna gidiyorsa ltfn dikkatli olun bizim kimse ile alıp veremediğimiz yoktur. adabı en son benden öğreneceğinizi belirtmişsiniz prdn sizinle kaç kere sohbet ettik? uyarıda bulunuyorum diemi adapsız olduk?
mesajımın hiç bir yerinde sizi adabsızlık ile itham etmedim, bu sizin sözünüz ben böyle birşey yazmadım. bana adap kurallarına uymamı önerdiniz bende sizden böyle bir teklifi yapmanızı uygun bulmadım çünkü kendi yaptığınızın bu bahsettiğiniz kaideye uymadığını gördüm.
Yazınıza uymayan kırıcı olduğunu belirttiğim yazımı ben sildikden sonra düzenledikden sonra sizin o yazıyı mesajınızda tekrardan yazmanız "muhatap almıyorum vs." gibi., agresif olan sizsiniz. ben size mecburen mesaj attım.
Özel mesaj konusunda ben size hep nazik davrandım mesajlarınızda kırıcı olan sizdiniz. size bir konumu silmeniz üzere attığım mesajda yazdıklarınızı hala unutmadım.
sizinle artık hiçbir konuda konuşmak/tartışmak istemiyorum. foruma girmemek konusunda haklısınız ancak konularımı ve mesajlarımı silin ki girmek zorunda kalmayayım, bu sitede sorun yaşadığım tek insan sizsiniz.
gerekli mesajı aylar önce Abdulmelik beye göndermiştim, size bir rica üzere gönderdiğim mesaja yazdığınız cevabı... Yinede bir bayan olduğunuz için incitecek birşey yapmadım fakat incindiyseniz özür dilerim.
Neyse
Sitede hakkı bulunanlar helal etsin. umarım konularımı ve mesajlarımı silersiniz bende bir daha girmek zorunda kalmam çünkü mesajlarıma cevap geldiği müddetçe cevap hakkı doğuyor.
Selam ve dua ile.
__________________

Alıntı ile Cevapla