Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Kasım 2013, 17:34   Mesaj No:9

YaŞuHa

Medineweb Emekdarı
YaŞuHa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:YaŞuHa isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13867
Üyelik T.: 24 Mayıs 2011
Arkadaşları:6
Cinsiyet:
Yaş:31
Mesaj: 1.005
Konular: 399
Beğenildi:29
Beğendi:5
Takdirleri:53
Takdir Et:
Standart Cevap: Tekfir fitnesini soran müslümana mektup

hiranur86 güsel insan din ne forumda ne de sormakla ögrenilmes.ki ögrenilsede saglıklı bilgi alamasın.sana çookk önemli bi rehber önerim mi
Kuran ve sünnet.sakın bu ikisinden şaşma.inan pişman olmasın.
bakınız Allahu teala ne buyuruyor ayetinde


Onlar, iman etmiş ve gönülleri Allah’ın zikriyle sükûnete ermiş olanlardır. Şunu iyi bilin ki; kalpler ancak Allah’ı zikretmekle, anmakla huzura kavuşur!.. (RAD Suresi, 28.Ayet)

(Bu Kur’an) ayetlerini iyiden iyiye düşünüp tefekkür etsinler ve temiz akıl sahipleri öğüt alsınlar diye sana indirdiğimiz mübarek bir kitaptır. (SAD, 29. Ayet)


Şüphesiz, bu Kur’an, en doğru yola iletir ve salih amellerde bulunan mü’minlere, onlar için gerçekten büyük bir ecir olduğunu müjde verir. (İSRA/9)

Eğer kulumuza indirdiğimiz (Kur’an)’dan şüphedeyseniz, bu durumda, siz de bunun benzeri bir sûre getirin. Ve eğer doğru sözlüyseniz, Allah’tan başka şahitlerinizi çağırın. (BAKARA/23)

Biz bu Kur’an’ı sana vahyetmemizle, en güzel kıssaları gerçek bir haber olarak sana aktarıyoruz, oysa sen, daha önce, bundan haberi olmayanlardandın. (YUSUF/3)

Resule düşen apaçık tebliğden başka bir şey değildir" (Ankebut 18) "Kendilerine okunan kitabı sana indirmiş olmamız onlara yetmedi mi?" (Ankebut 51)

Amenna ve sadakna
__________________
Alıntı ile Cevapla