Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Kasım 2013, 00:01   Mesaj No:33

Yitiksevda

Medineweb Emekdarı
Yitiksevda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Yitiksevda isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 2
Üyelik T.: 10 Nisan 2008
Arkadaşları:3
Cinsiyet:Erkek
Memleket:MALAZGIRT
Yaş:47
Mesaj: 5.078
Konular: 295
Beğenildi:124
Beğendi:24
Takdirleri:153
Takdir Et:
Standart Cevap: Tekfir fitnesini soran müslümana mektup

Tekfir fitnesi hususunda çok fazla yazmak istemiyorum o yüzden kısa bir söz ile Tefrikanın kimlere nasıl yaradığı hususunda İmam Humeyni (r.a)'nin sözü ile cevap vereceğim. Tekfir tekfir lakin eylemsel yaşamdan uzak bir yaşam sergileyenlere.

"Biz elleri salarak mı yoksa bağlayarak mı namazın kılınacağını tartışırken İslam düşmanları bu elleri nasıl keseceklerinin hesabını yapmaktadırlar''

Bu hesapları yapanlara en büyük katkıyı TEKFİR Fitnesini dillendirenler yapmaktadırlar. Bugün Suriyede Allah'u Ekber nidaları ile Müslümanları Katleden El Kaide El Nusra Terör örgütleri TEKFİRCİ Zihniyetin eseridir askerleridirler. ''Kürtlerin canı malı namusu vs helaldir'' Fetvasını veren El Nusra liderinin nasıl bir zihniyet ile hareket ettiği aşikar değilmi? Bu zihniyete hizmet eden TEKFİR furyasının nasıl bir inanca sahip olduklarının sorgulanması gerekli değilmidir. Fetvayı veren cani ikinci gününde öldürüldü ve El Nusra olarak adlandırılan Selefi oluşum ROJAVADA Yüzlere Kürt Müslümanı katletti lakin Müslüman Müslüman diye bağıranlar bu zulmü görmezden geldiler. Çünkü işin içerisinde Kürtler vardı zulme ses çıkaranlar bu zülme sessiz kalmayı yeğlediler. Tekfir zihniyeti her daim gözyaşlarına mazlumların çoğalmasına vs vs katkı sağlayan en büyük Fitnedir.
__________________
Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır .

-İmam Ali- (a.s)
Alıntı ile Cevapla