Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Kasım 2013, 09:58   Mesaj No:36

Yitiksevda

Medineweb Emekdarı
Yitiksevda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Yitiksevda isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 2
Üyelik T.: 10 Nisan 2008
Arkadaşları:3
Cinsiyet:Erkek
Memleket:MALAZGIRT
Yaş:47
Mesaj: 5.078
Konular: 295
Beğenildi:124
Beğendi:24
Takdirleri:153
Takdir Et:
Standart Cevap: Tekfir fitnesini soran müslümana mektup

Alıntı:
Uyarıcı Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Yitiksevada siz diğer bölümde abdulmelik beyle müzakere ettiğimiz konuların içerisine dahil olup emevi devletini ve birtakım sahabileri yapmış oldukları bazı hatalarını ki hataların hiçbir tanesi usuliddin meselelerine dahil konular değilken tekfir eden değilmisiniz?

Şimdide kalkmış tekfir fitnesi diye paraf açarak insanlara bunun bir hsatlaık olduğunu anlatmaya çalışıyorsunuz.O halde sizin daha evvelki bu tespitlerinizden hareketle hasta olduğunuzu söyleyebilirmiyiz?

Yani siz hastamısınız.

Eğer hasta değilseniz neden Muavviyeyi tekfir ediyorsunuz?

Üstelik elinizde hiçbir şer-i delil yok iken.

Siz neden bu kadar çelişkili düşüncelere sahipsiniz.

Gerçekten bunu anlamakta zorluk çekiyorum.

Varsa ilminiz o sorulara cevap veriniz.

Fakat şia edebitayla değil Kuran ve sünnnetle.
Şiası Sünnisi Vehhabisi vs vs Suni kavramlar ekseninde hareket etmem Kuran Temel Kaynğımdır Kişilerin söylemleri vasıfları Kurana uyduğu müddetçe kabulümdür gayrisini kabul etmem.

Doğrudur efendim düşüncelerin kölesi olmak ile düşüncelerin sahibi olmak arasındaki farkı çözemediğiniz için benim söylemlerime çelişkili diyebilirsiniz . Muaviye yi Tekfir etmedim Zalimliklerini sıraladım ve asla Kafir Müşrik vs söylemde bulunmadım bulunmamda .

Hasta olduğumu belirtmişsiniz doğrudur. Müslümanlar arasında Fitneyi Tekfiri vs vs yayanlara hastayım yapmış oldukları eylemler ve söylemlerin İslam aleminde ne kadar fayda sağladığını görme hastasıyım.

İlmim yok Şia edebiyatı yapmam Taassup ehli olamam Allah sizin yar ve yardımcınız olsun tartışmalarda uzak kendi alemimde yoğrulmayı tercih edenlerdenim dünya daki sıkıntılarım bana yeterde artar şu an o yüzden sizler gibi değerli insanların vaktini almayayım. Selametle kalın UYARICI abim/kardeşim Tebliğ ederken lütfen kimseyi küçümsemeyin çünkü küçümsediğiniz kişiler gün gelir size REHBER olabilirler QUDA HAFIZ.
__________________
Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır .

-İmam Ali- (a.s)
Alıntı ile Cevapla