Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Kasım 2013, 13:03   Mesaj No:38

klm

Medineweb Acemi Üyesi
klm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:klm isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 26093
Üyelik T.: 15 Şubat 2013
Arkadaşları:1
Cinsiyet:
Mesaj: 47
Konular: 4
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Tekfir fitnesini soran müslümana mektup

Alıntı:
Uyarıcı Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Sayın Esadullah bey sizin yazınızın tamamını okumadım.Zaten okumayada gerek olduğunu düşünmüyorum.Cihadın bir rüknu olan Kıt'al-ı (Savaş) bir savunma aracı olduğunu ispat etmeye çalışmanız ve hiçbir ehlisünnet aliminden görüşler ortaya koymamamız sizin içinde bulunduğunuz bühranı ortaya koymak için yeterlidir.

Sayın Esadullah bey mademki henüz itikat nedir neye bina ediliri bilmiyorsunuz o halde neden kendinizi böylesine İslam dini ile alakası olmayan bilgiler vermek zorunda hisediyorsunuz? Biri çıkıp size Tüm size Nahl suresi 36.ayeti okursa siz nasıl bir cevap vereceksiniz.Tüm peygamberlerin ortak hedefi tağuti rejimleri devirip yerine Allahın dinini hakim kılmak iken nasıl oluyorda siz bu fetvayı bu görüşü serd edebiliyorusunuz?,
şirk ve küfür dolu akidelerinizi insanların gözü önüne sermeye devam edeceğiz.Biznillah.

Pek kıymetli ve pek bilgili Uyarıcı bey;Bir meclise oturmadan ,kelam etmeden önce onun topluluğa giriş edebine ve kullandığı kelimelere bakılır.
Ya da şöyle bir söz var;İnsan elbisesiyle karşılanır,sözleriyle uğurlanır.İnsan bir kaç kelam etmekle bile edebini açığa verir.

Uslübunuz pek bir Yabani; hadi diyelim Cahilsiniz(doğuda gençlere cahil denir.)yani hem bir kişiye reddiye yazacaksınız hem ''yazınızın tamamını okumaya bile gerek görmedim''.diyeceksiniz.cık cık cık..olmaz değil mi?

Buradakilerin sizin ;;''herkesi zalim kendini alim''------bu bir deyimdir.------- sanan üslubunuzu tecahülü arifane yaparak cevap verenlere bakarak, bu uslübta devam etmeyiniz..
O yüzden yazılarınızdaki bilgiler yerine,illa edeb illa edeb deriz.Selamlar..
Alıntı ile Cevapla