Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Kasım 2013, 17:34   Mesaj No:36

enes

Medineweb Acemi Üyesi
enes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:enes isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 27
Üyelik T.: 16Haziran 2007
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 49
Konular: 1
Beğenildi:4
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: GÜNCEL MANASIYLA[Lailahe illAllah] VE MANASI

arkadaş siz farkında değilsiniz(farkında iseniz daha vahim) muhatabınızı sürekli aşağılıyorsunuz.bilmezler cahiller okumazlar delilsizler...........ben bilirimler ben anlarımlar ben kavrarımlar ben alimlerimler.....

türkçemi bilmiyorsunuz,bilmediğinizi kamuflemi ediyorsunuz anlaşılmıyor.
sizle tartışanlar diyorlarki Emevi hanedanı bir kabile devletidir.kanunu nizamı yoktu.islam kanunları askıya alınmış sarhoş berduşler ile yönetilirdi.doğru söyleyen onları uyaran alimleri yok ediyorlardı.kendilerinin zalimliklerini islamsızlıklarını kanunsuzluklarını onaylayan kiralık belamları vardı.hoşttt diyen alimleri öldürür yada içeri atarlardı.
siz bana kuran kanunlarını anlatıyorsunuz.kuran kanunları konusunda mutehasıs olduğumu söylemiyorum ama yabancı da değilim.ezher universitesinde tefsir ana dalında yüksek lisans yapmış biriyim.doktorasını aldığım üç beş eserim var.karşındaki cahil olabilir ama sizin gibi alimlik taslamaz.bilmediklerimin cahiliyim demişti bir tartışmacı.bende öyleyım.
tekrar ediyorum ve buyuk puntolarla yazıyorum ki anlama gücünüz görsel olsun.
EMEVİ DEVLETİ İSLAM KANUNLARINI UYGULAMAZDI.KANUNSUZ BİR KANUNU VARDI.ÖZELLİKLE MUAVİYEDEN(ONUNDA BAZI ZALİMLİKLERİNE TARİH ŞAHİTTİR) SONRA ZİYAD YEZİT UBEYDULLAH HACCAC GİBİ ZALİMLERİN KANUNU İLE YÖNETİLİRDİ.

ALIN SİZE DELİL.SAYIN YÖNETİCİ VERMİŞ AMA GÖRMEMİŞSİNİZ.DELİL BU DEĞİLSE KÖSE SAKALIM MI ?
emevi iktidarı ZÜLME DAYALI bir kabile iktidarı idi.(buhari ahkam/2-darimi menakib/2)

Alıntı ile Cevapla