Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Aralık 2013, 18:38   Mesaj No:5

Ehlibeyt

Medineweb Usta Üyesi
Ehlibeyt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Ehlibeyt isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 21267
Üyelik T.: 02 Kasım 2012
Arkadaşları:8
Cinsiyet:Erkek
Memleket:Dünya'lı...
Mesaj: 283
Konular: 47
Beğenildi:14
Beğendi:8
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Başbakan Erdoğan'ı Daha Çok Seveceksiniz

Alıntı:
Allahın kulu_ Üyemizden Alıntı Mesajı göster
alevi görüşünü merak ettim bilmediğim için soruyorum anlatırsanız aydınlanırız vesselam
Alıntı:
bilinmez Üyemizden Alıntı Mesajı göster
GÖRÜŞÜ ALEVİ, ama bi tarafa, TARAF DEĞİLMİŞ,

Biraz vicdanlı olun yazdığım mesajı bu denli saptırmayın, benim taraf olmak diye kast ettiğimi cemaat akp kavgasında olduğunu bir çocuğa bile okutsanız anlardı.
Bu olay yüzünden, dinsizlere az mı malzeme çıktı sabahtan akşama kadar gülerek izliyorlar, emperyalist devletler bile birbirlerine düşürmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Kötü mü söyledim, bu fitneye ortak olmayın demekle, Taraf olupda bu savaşı körüklemeyin demekle.
git bak bakalım cumhuriyet gazetesi gibi şer odaklı gazetelere, neler yazıyorlar, nasıl alaya alıyorlar, izle bakalım ulusal tv yi nasıl gülüyorlar bu kavgaya.
f. gülenin şahsiyeti beni zerre kadar alakadar etmez, f.gülen ismi ile düşman ilan edilenler içinde Masum Müslümanlarda var, Olayla alakası olmayan hizmet gayretinde olan insanlarda var, Akpli, olmadığımı söylemiştim R. Erdoğanı severim fakat mesele R. Erdoğanda değil Erdoğan ismi ile karalanmaya çalışılan sırf Erdoğanı bitirmek için düşman ilan edilen masum insanlar...
Bu kavganın arkasında batılı emperyaler var, kapitalizm var.
Sizinle bu konuyu tartışmak bile istemiyorum, bu mesajdan sonra bile hala olayı farklı yönlere çekmek isteyenler olursa kendileri bilir, verilecek cevabım, ALLAH ŞAHİTTİR KALPLERİN ÖZÜNDEKİNE...
Size cemaat masum veya akp suçsuz demiyorum, batılı güçlerin körüklemeye çalıştığı bu kavganın kızışmasına fırsat vermeyin.
__________________

Alıntı ile Cevapla