Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Aralık 2013, 15:20   Mesaj No:19

dua dilencisi

Medineweb Sadık Üyesi
dua dilencisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:dua dilencisi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 6969
Üyelik T.: 10 Şubat 2009
Arkadaşları:32
Cinsiyet:
Memleket:Ankara
Mesaj: 999
Konular: 28
Beğenildi:103
Beğendi:27
Takdirleri:690
Takdir Et:
Standart Cevap: Artık gelmeyin; orda kalın hoca’m !

Cemaat adı altında gerçek amacı Hakka hizmet olan ve bu hizmeti belli bir noktaya kadar mükemmel bir ilahi yardım ve burhan ile getiren , dünyaya İslamı ve Türklüğü tanıtan ama maalesef zaman ve elde olan imkanların büyümesi, içlerindeki gizli kurumlar ve fitneler yüzünden amacı hizmetten çok maddi güç ve istikrara dönen ve hizmet bilincini hazimete çeviren kurumun şu andaki hali aslında yine kendileri için ilahi bir yardımdır...

Bugün FİTNECİLERE BEDDUA eden hocaefendi aslında bu fitnenin kendi içindeki müsebbiblerinede bu bedduayı etmiştir. Burda yapılan bu duanın fitneye sebebiyet veren herkim olursa ona olduğu aşikar iken hala toplum psikolojisi gereği yönlendirilen görsel ve yazılı olarak buna eğilimi sağlayan bir oyunun senaristi olanlar işlerini iyiyapmakta ....Bu beddua aslında İslamın içinde müslüman gibi görünüpte fitne ve fesad ile İslam olanları birbirine düşürmek isteyen cemaat , tarikat yada devlet içinde olan her kim varsa onlar içindir. Bunu yanlı gösteren kişiler ise yine bu fitneyi alevlendirmek isteyen ve müslümanları birbirine karşı getirmeye çalışan kişilerin ta kendieridir.


Allah c.c. razı olsun ....Bir zelzele içindeyiz bakalım Allah sonunu hayra çıkarsın ..Bu başlık altına çok şey yazılır ama durup düşünüyorum Kalpleri en iyi Allah c.c. bilir olaylar netliğe kavuşmadan yorum yapmak her babayiğidin harcı olamaz..Allah c.c. hayırdada şerdede kim ne yapıyor vede tasarlıyorsa şüphesiz bizden daha iyi biliyor..Hüsnü zanda sabit kalbim birileri fitneyi güzel alevliyor her kim se Allah c.c. hidayete erdirsin hidayet nasip değilse tasarladıklarını kendine çevirsin..Ne Devlet ne Cemaat gezi olayları nasıl patlak verdiyse onda tatmin olamayanlar bunda olma gayreti içindeler dua bize düşen ama biz onu da yapmayıp artık birbirimize küfreder boyuta geldik son bir hafdadır sosyal medya üzerinden gzlemlediğim kardeş öz kardeşine kin kusuyor müslümanlıktan bahsediyor hadis örnek vermiş ama kendi kardeşine ağza alınmayacak sözler yazmış müslümanlar kardeşse biz bu olayların neresindeyiz kardeş müslümanlar yani ?
__________________
Doğru zamanda yapılan yanlış ,yanlış zamanda yapılan doğrudan evladır..
Alıntı ile Cevapla