Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Ocak 2014, 09:47   Mesaj No:70

AlimOğlu

Medineweb Usta Üyesi
AlimOğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:AlimOğlu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 15399
Üyelik T.: 24 Aralık 2011
Arkadaşları:1
Cinsiyet:
Mesaj: 265
Konular: 59
Beğenildi:189
Beğendi:36
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: TÜRKİYEDEKİ TARiKATLAR VE KENDİ ANLATIMLARINDAKİ ŞİRKLER..

hayret taacub ve ibretle bazı müslümanlara bakıyorum.cehalet ve dalaletlerini kamufle etmek için kullandıkları sözde delil şunlar:
  • alimlerden dahamı iyi bilirsen??
  • biz ehli sünnetiz onlar şii ve vahhabi?? şii ve vahhabilere kurban olasılar!
  • sen nasıl filan alime yan bakarsın imansızz! rezaleti ebediye ve reziletname yazarlarınıda alim diye bize yutturun siz.roviyi mevlanız sayın siz.onlar size mevla bize değil.batmışsanız o sizin sorununuz.
  • şeyhınde Kuran ve sünnetin ruhunu katleden aykırılıklar varsa,O'nun bir bildiği vardır bizim aklımız ermez.adam resmen müşrikçe konuşuyor.başlıyorsunuz tevil tefsir ve avukatlığına.cehaletinizi bu kadar da sergilemek farz değil!
  • değil alime köpeğe bile hakaret etmek aşağılamak islam ahlakı ile uyumsuz.ama eleştiriyı hakaret sanan sakil insanlar var malesef.yahu ehli sünnetin kurucularından biri olan imam şafii bağdattaki eserlerimle amel edene hakkım helal değildir:"yanıldım" der.mısırdaki eserlerimi alın demiştir.alimler yanılamazmı eleştirilemezmi? alimler eleştirildiğinde imansızmı oluyoruz?emeviler imanın şartlarına kaderi ekledi.sizde alimlere kayıtsız şartsız tabii olun ekleyın.hayret Ya!
Aramızdaki beyinsizlerin yaptıklarından dolayı bizi yok eder misin Allahım
(araf 155)
Alıntı ile Cevapla