Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Ocak 2014, 21:29   Mesaj No:4

AlimOğlu

Medineweb Usta Üyesi
AlimOğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:AlimOğlu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 15399
Üyelik T.: 24 Aralık 2011
Arkadaşları:1
Cinsiyet:
Mesaj: 265
Konular: 59
Beğenildi:189
Beğendi:36
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Tasavvuf ve Tarikat/Bedia Özdemir Tokel

Bedia Hoca ve Muhsin Hoca maşallah el bebek gül bebek el ele tasavufu aklama paklama yarışındalar.Kurban olayım yapmayın etmeyın.Bu alan özünde iyi niyet olsa da neticede müşrikler doğuran bir bataklık.ister saldırın ister banlayın ister kabullenin sorun tune.ama şunu bilmelisiniz ki tasavufun alim kesimi müstesna bir değerdir.avam kesimini merkepleştirir hızını alamayıp esfeleştirir daha dahası müşrikleştirir.bir geylani zirve yapmıştır ama bunu tasavufa mal etmeyın.o alim idi.sanki islam yetiştiremiyorda tasavuf yetiştirir öyle mi?
hadi dediklerinizi kabul edelim bir anlık.
menzili ele alın bakalım.bu sorumsuz cemaatin islama yaptığı tahribatı nereye koyacaksınız? binlerce saf salak kızları oltalarına takıp zina alemlerine ne diyeceksiniz.o kızları elden ele dolaştırmalarına ne diyeceksiniz? hurafe bidat uydurma rüyalanma kerametlenme tarlasına çevirdikleri islamın yuzune nasıl bakacaksınız? okuma yazma bile bilmeyen çobanlara cübbe sarık giydirip temsilci-halife olarak köylere gönderilen bu cahillerin tahribatına ne diyeceksiniz? fatihayı okutsan fatiha kadar başına taş çarpılasıların 40 hata ile hemde galiz hata ile okumalarına ve bu kişiler temsilci olduklarından köy imamını devre dışı bırakıp mihraba geçmelerine ne diyeceksiniz? zülküf hocanın verdiği videolarda kisra firavun nemruda gösterilmeyen tazimlere ne diyeceksiniz?
sadece menzil mi ?
cüppeliyi anlatmamı istermisiniz?
acıdım geçelim....
kafuran inan'ın(yahudilik ve masonluk adlı kitapta bu zat kayıtlıdır) başını çektiği bitlis hizan tarikatını anlatayım mı?
acıdım geçelim.....

Kurban olayım bari siz yapmayın.
Alıntı ile Cevapla