Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Ocak 2014, 13:30   Mesaj No:23

zümrazülal

Medineweb Acemi Üyesi
Avatar Otomotik
Durumu:zümrazülal isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 37579
Üyelik T.: 15 Ocak 2014
Arkadaşları:1
Cinsiyet:
Mesaj: 21
Konular: 2
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: BAYAN ÖĞRENCİLERE...ilahiyat okumaktaki amacınız ve hedefiniz.

Alıntı:
serpil Üyemizden Alıntı Mesajı göster
yeterliliğe girmeniz için ya ihl mezunu yada ilahiyat önlisans veya ilahiyat lisans mezunu olmanız gerekiyor.imam hatip lisesi dışındaki liseden mezun olanlar ilahiyat önlisans mezunu olmaları halinde başvurabilirler.
sağolun cvp için serpil hanım.
Alıntı:
Lalü Aşk Üyemizden Alıntı Mesajı göster
cvp icn teşekkrler serpil hanm.insallah birgün ben ve benim gbi bunu cok istyenlerd mezun olup yetrlilige grmeye hak kazanr...ya birsy daha sormak istyrum ben düzlise mezunu oldugum icn temeldede arapca blgm olmadgi icn cok zorlanyrum..acaba bu konuda napmaktym nasl daha iyi anlayablrm tecrubelernzdn yararlanmak isterm
lalü aşk cım muhakkak çalışmak çok çalışmak.başka bi formulu yok.iyi araştırırp yararlı bulunan tüm kaynaklardan bi ders programı hazırlamalısın kendine.ve benim nacizane tavsiyem gramer(arapça dil bilgisi)ile de tertipli bazı kitaplardan yararlanman.

Alıntı:
ensarlıyız Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Ben 2013 de yeterlilige girdim ama kpss olmadigi icin mulakata gidemedim. Bilen biri varsa cevap yazabilir mi? Eger kpss ve yeterlilik birlestiyse bu sene kpss ye girince tekrar mi yeterlilige girmis olucam onceki yeterlilik gecersiz mi oldu. Eger oyleyse cok yazik oldu cunku gayet yuksek bi puan almioruzstim. Simdiden Allah razı olsun..
bi bilenden yardım istiyoruz....
Alıntı ile Cevapla