|  01 Nisan 2014, 15:00 | Mesaj No:44 | 
  |  Durumu:    Medine No :  32854  Üyelik T.:
30 Ekim 2013  Arkadaşları:7 Cinsiyet: Mesaj :
250Konular:
8  Beğenildi:121 Beğendi:95
 Takdirleri:10 Takdir Et: 
	 |   Cevap: Bu Haftanın Misafiri  "Lalü Aşk" kardeşimiz 
  insanlarla iletişiminiz nasıldır? SANIRIM IYI   güler yüzlü müsünüz? OLDUKCA  ağlar mısınız? ağlarsanız neden? HERŞEYE AGLAYABILIRM COK DUYGUSALIM   hiç unutamadığınız en kötü gününüz? EŞIMDEN VE EVIMDEN AYRILDGM GÜN  hiç unutamadığınız en mutlu gününüz? COK ŞUKÜR BIÇOK .AMA EN YAKNDA BENI ENCOK MUTLU EDN OLAY ABIMIN POLISLIGI KAZAMASI  mutluluk sizin için ne ifade ediyor? SAGLIK,HUZUR,BAŞARI  kimler için nelerden vazgeçersiniz taviz verirsiniz? AILEM ICIN HER FEDAKARKTIK YAPABLIRM  hayat felsefeniz nedir?  iki yolunuz var birincisi kariyer ikincisi aşk ?hangisini seçerdiniz? TABIKI AŞK  yaptığınız en büyük çılgınlık?COK CESARETLI OLMAGM ICN OYLE BI DENEYIMIM YOK   Hayatı Bir resimle anlatmanız istenseydi Ne cizerdiniz ?RESMIMDE BERBAT YA  Hiç gün batımını izlediniz mi? Her güneşin batışında ömrünüzden bir günün gidişi sizi üzüyor mu?ÖZELLIKLE IZLEMEDIM,ÖMRÜMUN GDIŞI ÜZMUYOR AMA KORKUTUYOR RABBIME LAYIK BI KUL OLAMADGMI DÜŞUNÜNCE  Hayatta en cok kıymet verdiğiniz?AILEMM  bi şeyle uğraşmaktan ne zaman vazgeçersiniz? SIKICI GELMEYE BAŞLADGINDA  size göre sevgi HERKESDE OLMASI GEREKEN BI DUYGU  size göre macera ADRENALIN  size göre haya size göre kardes BENI BENDEN COK DÜSUNENIM   size göre dost KARSIMDAKI BEN  size göre aile SAHGP OLDUGUM EN GUZEL ŞEY  size göre eş DOGRU INSANSA,RABBIMIN IKRAMI,HUZURUN BAŞLANGICI  size göre hayat IMTIHAN DÜNYASI  size göre insan COK BENCIL BI VARLIK   size göre özlem TARIFSIZ BI DUYGU  sizegöre hasret YANMAK  size göre beklemek EN ZOR OLAN  size göre gitmek KOLAYA KAÇMAK  size göre mutluluk GÖRECELI  size göre endişe KORKU  size göre özgürlük HELAL VE HARAM ÇERCEVESNDE DILEDGNCE YAŞAMAK  bi gün herşeyi bırakıp kaçmak isteseniz nereye gidersiniz? HÇ KIMSENIN OLMADGI BI YERE  (-) ler (+) ları hep götürür mü? DURUMA GÖRE  sonuna kadar dayanır mısınız yoksa hemen mi pes edersiniz? GERCEKTEN ISTERSMSE SONUNA KADAR GIDERIM  ölmeden önce yapmam gerek dediğiniz bişe var mı? KUTSAL TOPRAKLARA GIDIP EFENDIMIZI ZIYARET ETMEK  ne tarz müzikler dinlersiniz? KULAGA HOŞGELEN HER TARZ MÜZIK   forumda sizi en mutlu eden olay? ARANIZDA OLMAM  forumda sizi en çok üzen olay?   forumda en çok ilginizi çeken konular? HEPSI  hayat size ne öğretti? ONUU COK CIDDIYE ALMAMAYI  hayatınızda illa yapın dediğin birşey var mı bize?   | 
  |  |  |