Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Nisan 2014, 06:23   Mesaj No:7

azranur

Medineweb Emekdarı
azranur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:azranur isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 36715
Üyelik T.: 22 Aralık 2013
Arkadaşları:7
Cinsiyet:bayan
Memleket:Şehr-i VAN
Yaş:32
Mesaj: 1.089
Konular: 20
Beğenildi:61
Beğendi:172
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: neden ilk adım hep erkeklerden beklenir? :)

Alıntı:
Nesli_Nur Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Özel günlerde sürprizleri yapan kadın oluverse ne çıkar? Yangın çıkmaz herhalde…

SÜPRİZLER ÇİFT TARAFLI YAPILMALI ZATEN,BENCE KADINLAR EŞİM BANA SÜPRİZ YAPSIN DYE OTURUP BEKLEMEZLER ZATEN,Bİ ŞEYLER YAPIYORLARDIR Kİ,Bİ ŞEYLER BEKLİYORLARDIR.
Eşimizden bazen veya herzaman bir gül ile gelmesini dört gözle bekleriz, peki biz kaç defa gül ile geldik? Gül sadece kadınlara mı mahsus? Öyle şey olur mu, nerede yazıyor bu?
Bİ KERE ERKEK Bİ YAKINIMA KIZ ARKADAŞI YAPTIĞI Bİ HATASINDAN DOLAYI Bİ DEMET GÜL VERMİŞTİ,O GİTTİKTEN SONRA YAKINIM ;YA BÖYLE ŞEYLERE PARA ÇARÇUR EDİLİRMİ DEMİŞTİ?


Biz kadınlar sohbet etmesini pek severiz. Eşimizle karşılıklı muhabbet etmesini pek severiz. Fakat bizim ilgi alanımız olan şeyler hakkında sohbet edilecek, 1.kural bu. Çoğunlukla biz konuşacagız onlar dinleyecek, bu da 2. kural. 3. kuraldan bahsetmeyeceğim.

Onlarla diyalog kurarken kaç defa onların ilgi alanlarından konuştuk?

ONLARIN İLGİ ALANLARINDAN KONUŞMAZSAK,ZATEN KONUŞTURMAK ZOR OLUR.İSLAMİYETİN YAŞANMAYA ÇALIŞILDIĞI BİR EVDE ZATEN ORTAK KONULARDA VARDIR:KURAN I KERİM,SÜNNT,MÜSLÜMANLARIN YAŞADIĞI PROBLEMLER,VERİLECEK KARARLARLA İLGİLİ İSTİŞARELER VS. VS.

Yazımın ilk satırlarında belirttiğim gibi, bazen herşey karşılıklı olmayabilir. Siz eşinize bir gül hediye ettiginizde, size aynı gün veya ertesi sabah karşılık veremeyebilir. Buna hazırlıklı olmak gerekiyor
ÇOĞU ZAMAN AYNI ŞEYİ BEKLEMEYEBİLİRİZ ASLINDA,BİZ GÜL BEKLERİZ ONLAR EVE GELDİKLERİNDE GÜLER YÜZ VE ANLAYIŞ.BİZ DIŞARDA YEMEK YEMEK İSTERİZ,ONLARIN SVDİĞİ TATLIYI YADA YEMEĞİ PİŞİRMEMİZİ BEKLER.BU YAZIDA GÜL ÇOK VURGULANMIŞ,BENCE BU KADAR ÇOK BEKLEMİYORUZNEYSE
Alıntı ile Cevapla